2777
2789
عنوان

قبل از کشتی کروز سوار شدن🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 18 پست
حالا من با راست و دروغش کاری ندارم ولی ۲۶ میلیارد پول دو تا خونه معمولی تو تهران هست. داشتم فکر میکر ...

باشه قبول اصلا پدر شوهره داشت ولی پسره ک شاهین داشت میخاست بفروشه به خواهرش تیبا بخرن ک دیگه اسکل نیستن برن بلیط کروز بگیرن اول میرن ماشین درست حسابی میگیرن ن کشتی کروزی ک شیش ماه بعد تمومه فقط ازش چندتا عکس میمونه خواهر من

دو تا شصت و پنج هزار دلار میشه حدودا سیزده میلیارد چرا الکی جو میدین

برای ارث پول زیادی نیس

خیلی از خانواده های متوسط دارن توی خونه های ویلایی زندگی میکنن که سال ها قبل خریدن، همون خونه بخواد ارث برسه شاید از این سیزده میلیارد هم سهم یکی دو تا بچه بیشتر بشه

حالا بماند که خیلی ها باغ و زمین و اپارتمان اصافی و… هم دارن

به نظرم چیز عجیبی نبوده عددها

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه قبول اصلا پدر شوهره داشت ولی پسره ک شاهین داشت میخاست بفروشه به خواهرش تیبا بخرن ک دیگه اسکل نی ...

عزیزم اتفاقا تاپیکش (جدا از راست و‌دروغش) برای من خیلی تلنگری بود و با همسرم هم راجع بهش صحبت کردیم. باور کن اطرافت رو نگاه کنی اصلا کم نیستن آدم هایی که فقط پول جمع کردن و هیچ لذتی ازش نبردن. بعد فوتشون هم پولشون شد ارث بادآورده بچه هاشون که اصلا قدرش رو نمیدونستن و براحتی به بادش دادن. 

باهات موافقم که  این حرکت نشون دهنده هوش مالی ضعیف هست.