2777
2789
عنوان

خوابیدن سر وقت بچه ها

237 بازدید | 19 پست

چند وقته خوابشون بهم ریخته،دختر کوچیکم 6بعد از ظهر میخوابه تا هشت نه، بعد تا چهار بیداره 

چند بار بعد از ظهر موقعی ک خوابش میاز بردمش پارک تا 10،11 بعد خوابش میگیره ولی یک بیدار میشه دوباره تا 7صبح بیدار میمونه 

شربت تنظیم خواب بهش دادم ساعت نه شب بازم بی تأثیر بود 

کسی راهکاری نداره واقعا زندگی ندارم 

کل روز بازی کنن خسته میشن میخابم

من بچه هام ی جوری عادت داده بودم ك ساعت 8 میخابیدن تا 6 

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من وقتی می‌ره مدرسه خوابش تنظیم میشه چون صبح زود بیدار میشه شب زود می‌خوابه ظهرها که اصلا نمی‌خوابه چه تو مدرسه چه تعطیلات اما الان که تابستون تعطیل بود شب دیر می‌خوابه صبح ها تا دوازده یک خوابه 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
کل روز بازی کنن خسته میشن میخابممن بچه هام ی جوری عادت داده بودم ك ساعت 8 میخابیدن تا 6

چه طوری روت میشه میایی اینجا بعد اینکه با اون همه احساسات کار برا بازی کردی خانم عزیز 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
کل روز بازی کنن خسته میشن میخابممن بچه هام ی جوری عادت داده بودم ك ساعت 8 میخابیدن تا 6

سلام ابجی میشه جواب منو بدین دختری که عاشقشم و همکارمه(هر کدوم ساختمون جدا و‌دور از هم)  وندیده و‌نشناخته بهم جواب منفی داده قرار برای اولین بار توی جلسه کاری جلوم بشینه .بنظرتون چیکا کنم؟نگاهش کنم یا اصلا نکاه نکنم؟تاثیری داره یا بدتر میشه

بنظرم اگه تفریح سالم کنن و شیر بخورن اوکیه

خیلی خوب و سرحاله بازی میکنه، شبا هم ک بیداره اوج بازی کردنشه ولی من داغون میشم شب اگ نخوابم صبح میخوابه منم باهاش پنج شش صبح میخابم تا 12،صبحانه و ناهار و عصرونه یکی میشه 

برا رشدشم اصلا خوب نیست، صبح ب کارام نمیرسم اصلا 

تا چن ماه پیش دوتا دخترام 9شب میخوابیدن تا هفت صبح نمیدونم چیشد ک خوابشون اینطوری بهم ریخت 

به عنوان کسی که خودش علیرغم ۴ ۵ ساعت خواب تو کل روز بازم تا ۵ صبح بیدار میمونه نه حرفی برای راهنمایی ...

بخدا الکی نگفتن ک صبح روزی تقسیم میشه، من صبحمو ک از دست میدم حس میکنم زندگی نکردن 

من انجام ندادم ولی ناظم مدرسمون میگفت برین کوه بخوابیین اکی میشهه

بنظرم واقعا جواب میده من خودم امتحان کردم حالا کوه نه ولی روستا رفتن خواب رو منظم میکنه