2777
2789
عنوان

حقوقش خوبه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 22 پست
عزیزم صندوقدار فست فود در مقابل ۱۲ ساعت کار کردن بله ممکنه دوبرابر اینو بده ، ولی ایشون ۵,۶ ساعت کار ...

شیفت فست فودی ها ۸ ساعته‌ست

منم مقایسه نکردم با ایشون نگفتم هم همه چی پوله

گفتم یه آدم عامی بی سواد بدون دیپلم میتونه درآمد خیلی بهتر از شما که درس خوندی معلمی داشته باشه

اشاره کردم به شرایط ناعادلانه این شغلی که میخوان برن توش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اگر شغل دیگه ای میتونی داشته باشی نمون

درامدش که خوب نیست

ولی بهتر از بیکاریه

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلی کمه من چون گفته بودن بیمه میکنن قبول کردم..الان دیگه هیچ مدرسه ای نمیتونم پیدا کنم

خب اگه شرایطش براتون فراهمه کار نکنید تا وقتی که مورد مناسبش گیرتون بیاد مجبور که نیستید

خب معلمی کجا و این کجا

معلمی که ماهی ۱۱ تومن بگیری بیمه هم نشی حمالیه عزیزم

هر کسی در شان خودش باید کار بکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب اگه شرایطش براتون فراهمه کار نکنید تا وقتی که مورد مناسبش گیرتون بیاد مجبور که نیستید

..

چون بی نهایت به معلمی علاقه دارم..

آزمون استخدامی دادم درصدام هم عالی بود ولی خب قبول نشدم.

شیفت فست فودی ها ۸ ساعته‌ستمنم مقایسه نکردم با ایشون نگفتم هم همه چی پولهگفتم یه آدم عامی بی سواد بد ...

خب مشخصه یه آدم بیسواد میتونه بره تو شغل آزاد و ۱۰۰ میلیون دربیاره 

هر کسی با شرایطی که داره ولی انتخاب میکنه 

در حال حاضرم که میگن جای دیگه ای نمیتونن برن و معلمی هم ترجیح میدن به صندوقداری پس باید با همین حقوق کنار بیاد دیگه حالا شما میگید نه نرو صندوقدار بیشتر درمیاره

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼