2777
2789
عنوان

بیاید بگید این خیانته دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 75 پست
پنج ساله باهمیمکل دنیا میدونن چقدر دوسم داره اگه لاشی بود انقد سختم نبودشک داره از درون میخورتم

الکی داری خودتو اذیت میکنی ، وقتی انقدر دوست داره ، در این حد که از دیدن اسکرین انقدر ترسیده و به گریه افتاده ، دیگه بنظرم بیخود داری کشش میدی ، حالا یا یه حماقتی انجام داده یا نداده ، مهم اینه که پشیمونه ، پروبازی درنمیاره برات ک اره چت منه ، حالا که چی و .... پس تو هم این خودآزاری رو تمومش کن ، هر چی بوده گذشته ، از این به بعد بیشتر حواست بهش باشه ولی شک نداشته باش ، شک خوره زندگیه ، زندگیتو نابود میکنه

به ته این ماجرا فکر کن ، فکر کن بهت ثابت بشه که چت خودش بوده ، نمیبخشیش؟ طاقت جدایی رو داری؟ پس لطفا همینجا تمومش کن ، فکر کن تا تهش رفتی ، از من که رفتم بپرس ، تهش هیچ خبری نیست .... 

بمیرم خیلی خیلی خیلی درکت میکنم الان فکرت هزار جور سناریو میچینه اما ب خودت وقت بده زمان بگذره تا بب ...

خدانکنه

این برزخ منو میکشه

من هیچوقت کج نرفتم

فک کردم اونم اینکارو میکنه

کاش اینجوری‌ روحمو نابود نمیکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکل مردا وقتی یه غلطی میکنن و میخوان از زیرش در برن میگن مال دوستمه 

وگرنه مگه میشه مرد گنده خودش گوشی نداشته باشه و عین بچه هایی که به گوشی مامانشون آویزونن ، به گوشی رفیقشون آویزون باشن؟ 

هرجا اسم رفیقشو آورد و گفت کار رفیقمه/مال رفیقمه/دوست‌دختر رفیقمه/رفیقم کرد ولی من نکردم/ و... صد در صد داره دروغ میگه و خودش کرده

الکی داری خودتو اذیت میکنی ، وقتی انقدر دوست داره ، در این حد که از دیدن اسکرین انقدر ترسیده و به گر ...

افرین 

منم میگم حماقت کرده 

بگذره ازش 

اما نه ب این سادگی و راحتی 

قرار نیست از هرکسی یک بار چت دیدیم یا چیزی اونو تبدیل ب هیولا کنیم 

میدونم بهت چی میگذره 

و چقد الان حالت بده منم گذروندم این روزارو 

اما 

بزار یک مدت بگذره باهاش صحبت کن 

ازدلت درمیاره بهت قول میدم 

فراموش میکنی و 

اونم دیگه تکرار نمیکنه چون دوست داره

لحن خودش بود گوشی‌خودش اسم خودش گریه هاشو میشناسمفک کنم باید از واقعیت فرار نکنم

میفهمم حال الانتو

بپذیر که واقعیت داشته هرچی دیدی

بعدش تصمیم بگیر که میخوای ببخشیش یا نه

اینجوری زودتر حالت خوب میشه

الکی داری خودتو اذیت میکنی ، وقتی انقدر دوست داره ، در این حد که از دیدن اسکرین انقدر ترسیده و به گر ...

بابا چرا خودمو بخوام زجر بدم

خود شما چت اونجوری‌تو گوشی‌کسی که رو وفاداریش جلو بقیه قسم میخوری ببینی چه حالی میشی

اولین پسریه ک باهاش بودم باهم بزرگ شدیم 

من میخوام بخوابم اون چتا میاد جلو چشمم قلبم داره کنده میشه

چجوری دستشو بگیرم حتی وقتی اون چیزا میان جلو چشمم

درکل مردا وقتی یه غلطی میکنن و میخوان از زیرش در برن میگن مال دوستمه وگرنه مگه میشه مرد گنده خودش گو ...

اصلا امکان نداره 

چون رو اسمش حساسه

میگه بقیه میشناسن

حالا بده دوستش همچین کاری کنه؟

بابا چرا خودمو بخوام زجر بدمخود شما چت اونجوری‌تو گوشی‌کسی که رو وفاداریش جلو بقیه قسم میخوری ببینی ...

عزیزم چتهاشو دیدم ، صداشو شنیدم .... من ۸ ساله گذشت کردم ، دیگه تکرار نشده ولی کابوسش همیشه هست ... البته ک خیلی کمرنگ‌ شده .... حال الانت طبیعیه ولی انقدررر غصه نخور که یهو نصفه شب پاشی دور از جونت متوجه بشی چشمت نمییینه بعد بری دکتر بگن رگهای سرت متورم شده مشکوکی به ام اس ، سکته چشمی کردی و .‌‌..‌ من میگم میفهممت ولی خودتو آروم کن .... 

اصلا امکان نداره چون رو اسمش حساسهمیگه بقیه میشناسنحالا بده دوستش همچین کاری کنه؟

نه منظورم اینه چت مال خودشه و دروغ میگه که رفیقم از اسمم و گوشیم استفاده کرده

ولی بنظرم بزرگش نکن ، اگه قضیه تازه اتفاق افتاده خوب بترسونش که دیگه سمت این چیزا نره ولی رابطه رو بهم نزن 

البته من جای شما نیستم و نمیدونم چت در چه حد بوده و چه چیزایی به‌همدیگه گفتن و کارش قابل بخشش هست یا نه 

ولی در کل همه چیز رو درنظر بگیر ، با بقیه مشورت کن ولی نزار ذهنت رو بهم بریزن ، خوب و با آرامش فکر کن ، و بعد بهترین تصمیم رو بگیر