2777
2789
عنوان

افسردگی

218 بازدید | 3 پست

کیا حامله گیشون ناخواسته بوده بعد تو کل دوران حامله گی به جنین حسی نداشتن آیا بعد به دنیا امدن احساسی پیدا کردن الان بچه رو دوست دارن من بارداریم ناخواسته بود اصلا بچه نمیخواستم جلو گیری هم میکردم الان دیگه اخرای بارداریمه بچه هم پسره اما هنوز هیچ حسی بهش ندارم دارم افسرده میشم فکر میکنم شاید اگه دختر بود باز یکم حالم بهتر بود شوهرمم که از وقتی حامله شدم همش کلش تو گوشیه میترسه بهم دست بزنه هی میگه انوری نخواب خطرناکه انور نرو خطر ناکه میخوام بهش نزدیک شم هی میگه اینطوری نباش بچه چیزیش میشه کلا ازم فاصله میگیره حوصله ندارم از کارم هیکل زندگی افتادم 

اختلال افسردگی اساسی یکی از شایع‌ترین اختلالات روانی و از جمله ناتوان کننده ترین مشکلات بهداشتی-روانی در جوامع مختلف است. امروزه نرخ شیوع این بیماری در حال افزایش است و متاسفانه گریبان گیر بسیاری از افراد می‌شود. لذت نبردن از زندگی، بی علاقه شدن به امور مختلف، کاهش تمایل به برقراری روابط با دیگران، افت تحصیلی و شغلی و... از پیامدهای منفی ابتلا به اختلال افسردگی اساسی است. با توجه به درد و رنج زیادی که این اختلال برایتان به همراه دارد، تشخیص و درمان به موقع در افسردگی ماژور حائز اهمیت است. با دریافت مشاوره روانشناسی می‌توانید از دنیای افسردگی رهایی پیدا کنید و شانس تجربه یک زندگی زیبا را به دست آورید. در این مقاله در مورد نشانه‌ها، علائم، علل و روش بهبود افسردگی اساسی توضیح داده شده است. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.