2777
2789
عنوان

خواستگاریم بهم خورد

224 بازدید | 23 پست

سلام خانما

پنج ساله با یکی تو رابطه ام چندبار خیانت کرد بخشیدم البته به اصرااااااار زیاد خودش 

تو این پنج سال هربااااار ک خواست بیاد خواستگاری ی اتفاقی افتاده ک نشده 

پنجشنبه شب اومدن خونمون نزدیک بود دیگ تموم بشه ب ازدواج برسیم 

یهو زنگ زدن داییش فوت کرد بازم برا بار چندم کنسل شد 

الان دارم فکر میکنم انگار حکمت خداست ک نشه 

بنظرتون درست فکر میکنم

آدم خیانت کار درست نمیشه.

به فا.ل نیک بگیر

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکرررر کن سجده کن

منم ۵ سال با شوهرم دوست بودم

از منم بهم میخورد خودمو جردادم تا زنش شدم

خاک توسرم

کاش نمیشدم کاش کاش کاش

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

ببین من خواستم بینی عمل کنم یه جایی. به دلایلی چن بار نشد.. الان که همونجا عمل کردم زارررر میزنم بدجور میگم کاش اون نشونه ها رو جدی میگرفتم اونجا عمل نمیکردم. الان دنبال یه دکترم دوباره عمل کنم. آنقدر بینیم بده نگا میکنم گریه میکنم. توام لطفا دقت کن. به نظرم ازدواج نکن به دل من خوب نیوفتاد این ازدواج. ناراحت نشی اما یهو به دلم خوش نیوفتاد