2777
2789
عنوان

چرا لاغر نمیشم بیاید کمک

65 بازدید | 3 پست

سلام خانما 

مشکل من لاغر نشدنه 😭

پارسال ۲۵ کیلو‌وزن کم کردم ۹۸ کیلو بودم شدم ۷۳ کیلو 

بعدش افتاد تو مراسم عقدم و‌ ولش کردم تو این یکسال حدودا شدم ۷۶ کیلو. چند بار دوباره رژیم گرفتم انواع رژیم های مختلف حذف قند حذف برنج کالری شماری ولی تکون نمیخوره که نمیخوره.تنبلی تخمدان دارم دلم میخواد چند کیلو دیگه کم کنم برسم به ۷۰ 

واقعا افسردگی گرفتم 

البته از اون رژیم پارسال الان مشکلات معده برام بوجود اومده صفرام رسوب پیدا کرده و معدم زخم عمیق. دکتر دیگه بهم اجازه رژیم نمیده. 

متفورمین هم میخورم. تو رو خدا یه راهکاری بدید 

بهترین قرصی که خوردید چی بوده برای لاغری؟

قرص هایی که قند رو میارن پایین هم یه بار خوردم ولی کارم به بیمارستان کشید قرص دفع چربی بهم پیشنهاد بدید لطفا. راستی همین الانم رژیمم و حجم غذام کمه و کالری شماری دارم 

منم رژیمم قدت چنده ؟چرا رژیم کتو ژنیکو امتحان نمیکنی اصلا گرسنگی نداره من دوسال پیش باهمون رژیم تو چهارده روز یازده کیلو کم کردم اما بعدش باردار شدم همه زحمتام هدر رفت الان مجدد شروع کردم زخم معده و مشکلات گوارشی ودیسک کمرهم  دارم اما میخام ادامه بدم 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
منم رژیمم قدت چنده ؟چرا رژیم کتو ژنیکو امتحان نمیکنی اصلا گرسنگی نداره من دوسال پیش باهمون رژیم تو چ ...

همه رژیم ها رو امتحان کردم الان هم فست دارم هم کالری شماری هم حذف قند مصنوعی.ولی دریغ از نیم گرم. کتو هم امتحان کردم و بی فایده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رژیم ها رو امتحان کردم الان هم فست دارم هم کالری شماری هم حذف قند مصنوعی.ولی دریغ از نیم گرم. کت ...

خوب انقدر رژیمتو عوض کردی بدنت استپ کرده بایدشوک بدی به بدنت رژیم شوکو امتحان کن از استپ دربیای 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم