2777
2789

تو بعضی تاپیکا میخونم اقدامیا واسه نی نی پسمل بیان 

چرا اینقد پسر دار شدن برا یه عده که بچه اولشونم هست مهمه 

من خودم دختر خیلی دوس داشتم ولی الان میگم خدا یه صلاحی دیده بهم پسر داده شاید همین پسرکوشولوم از صدتا دخترم واسم دلسوزتر باشه 

گرچه معتقدم مادر باید دخترم داشته باشه

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من و همسرم واقعا فرقی نداشت اما خانواده همسرم دوست داشتن دختر می بود . و چندین بار جلوی خودم گفتن که دوست داشتیم دختر بود شبیه بچه گیای تو . منم به شوهرم گفتم به روشون آورد حالا که بچم پسره چرا اینقدر دختر دختر میکنید. حتی تو اون روزایی که معلوم شد جنسیت چیه بارها و بارها با هاشون حرف زدم اما ی کلام نگفتن مبارک باشه پسرت 

پسرم همه زندگیم

من خیلی دلم پسر میخواست وخدا هم بهم داد..ازش ممنونم ...خدایا مرسی ..با وجود پسرم حس عاشق بودن را تجربه کردم...خدا اونهایی که دختر دارن راواسشون حفظ کنه ...منم نظر شخصیم بود ...

من اصلا برام فرقی نداشت واقعا هم میگم هیچ وقت تا قبل از تولدش جنسیت بچه رو نپرسیدم وقتی به دنیا اومد فهمیدم😇😇😇ولی از وقتی که اومدم اینجا خوشحالم که پسر ندارم

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏

اما خب از شما چه پنهون دوس دارم خدا بچه دخترم بهم بده 

دختر نیازه یه مادره 

البته به چشمم دیدم دختره به فکر مادرش نیست ولی پسر و عروس بیشتر به فکر مادره هستند 

نمیدونم والا  😆

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊

نمیدونم والا این پسرا چه گلی ب سر پدر مادراشون زدن که اینقد همه دوست دارن پسر دار شن! البته فرقی نداره ها...

خونواده ما من سال اول پزشکی دولتی قبول شدم داداشم ۳ساله پشت کنکور مونده با هزارتا مخارج کتابو ازمونو صندلی دانشگاه ازادو....

دخترا شیرن مث شمشیرن😋

انشالله هرچی قسمتتونه و چ دختر دارید چ پسر خیرشو ببینید