2777
2789
عنوان

دلم گرفته.میاین

394 بازدید | 50 پست

من باردارم.حالم خوب نیست.امشب روز پدر خونه پدرشوهرم رفتیم.بهشون نگفتم ک حاملم.اخه زوده.وهنوز ساک بارداری تشکیل نشده.مادرشوهرم رسمشه من ک میرم اونجا.میگه چایی بیار.میوه بیار.میوه پوست بگیر برا شوهرت.وقتی هم شاممونو خوردیم یا میوه رو.اگه حتی دوتا زیردستی باشه من جمع میکنمو میشوزم.همیشه اگه قرار باشه شام کوکو یا کتلت بزاره خودم درست میکنم میارم میشورم.حتی پیشش درنمیره شوهرم کمکم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسمه چیه؟رسما ازت حمالی میکشن!اینو که آدم خونه خودش میخوره دیگه مهمونی رفتن نداره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بددهنه.توقعیه.اگه بنا به دلایلی مهم نتونی بری.قبل سلام کردن همه رو میندازه گردنت ک چرا نذاشتی پسرم بیاد.اوایل هرررروز باید میرفتیم اونجا.هر جا میرفتن باید پسرشون همراهشون بود.حتی چندین مرتبه به من جلو همه میگفت پسرمو بزرگ کردم به جایی رسوندم تو اومدی از من گرفتیش

تو رو خدا انقدر حاملگی رو سخت نگیرید زن باردار بیمار نیست به استثنا  کسایی که مشکل دارن و استراحت مطلقا غذا  درست کردن . ظرف شستن. و... هیچ کدوم  برای زن باردار سم نیست بخدا ماهم باردار بودیم همه کار هم میکردیم آنقدر  از بارداری بت نسازید برای خودتون

ولی واقعا توقع داشتم بعد از لطمه هایی ک از همسرم خورده بود حدود ۵ سال .این بار ک برا اولین بار شنیدن ...

توکلت به خدا باشه عزیزم خودتو ضعیف نشون نده تا احتیاجی به ترحم و همدردی اونا نداشته باشی 

عاشقم بمون همیشه$باورم همیشگی شه$فرق بودو نبودت $فرق مرگو زندگی شه

این خلاصه ۹ سال زندگیم.امشب ظرف میوه ها رو‌جمع کردم رفتم بشورم دیدم سرم گیج میره.اومدم نشستم.یه خاهرشوهرام اونجا بود گردنش یکم درد میکرد.داشت به بچه کوچیکش غذا میداد.غذاش ک تموم شد.اومد ظرف بچشو بشورع چهارتا دونه زیردستی هم شست