2777
2789

مادر شوهرم 5 تا دختر داره و 5 تا پسر که پسر آخرش از همه بیشتر دوست داره تو یه ساختمون هستن باهاش که خونه چند طبقه شون هم زده به نام همون هرچی داره برا همون هست بهترین عروسی براش گرفتن بهترین طلا به زنش دادن و... ولی من از اولی که اومدم تو خانوادشون هزار تومن هم حتی برا من خرج نکردن درصورتی که شوهرم خیییییلی هواشون داره کل وسایلی که شوهرم باید می‌گرفت خودش خرید کمکش نکردن چون ما پول نداشتیم عروسی هم نگرفتیم طلا هم شوهرم خودش فقط برام النگو خرید که بعدا فروختم تو کل مراحل زندگی انگاری بچه یتیم بود حتی پدر شوهرم موقعی که خونه اجاره کردیم نیومد خونه ببینه حتی خونه پسرش نمی‌شناخت کجا هست کل دوران نامزدی مادر شوهرم شوهر من پر کرد ما باهم دعوامون شد من هرشب با گریه خوابیدم هی جاریم زدن تو سرم که الان حتی نگاهشون نمیکنه درصورتی که من خیلی بهشون کمک کردم شوهرم افتاد زندان به خاطر بدهی چک که ناحق بود چندماه نبود الانم هنوز مشکلش حل نشده یه ریال بهش کمک نکردن درصورتی که اگه اون پسرشون بود الان مشکلش حل کرده بودن نمیذاشتن حتی یه روز هم بمونه مادر شوهرم کلی طلا داره که فقط همون یه دونه دستبندش مشکل ما حل می‌کنه من تو شهر غریب هستم این مدت حتی یه زنگ رو گوشی من نزدن ببینن من زنده ام یا مرده چکار میکنم چی میخورم اجاره خونم چی میشه یه زن جوون تنها بودم که سنی هم نداره حتی با یاد آوردی اینا گریه ام گرفت الانم😭😭😭😭 خیلی دلم ازشون پر هست شما باشین میرین پیشش بیمارستان بمونین خدایی راستشو بگین 

چند خط اولو خوندم فقط میگم نه 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا مادرشوهر جماعت پروعی بیش نیست ما ۳۰۰ میلیون بابام خرج عملشو داده الان قهر کرده گوسفند چرا برام نکشتید🤣

دختراش یه سر بزور بهش میزنن همیشه طرف و مدافع حقوق اوناست از ما میگیره میده به اونا دوباره

خیر خیر خیر 

تبعیض بین بچه ها باعث دشمنی ودلخوری  میشه

به هر بچه که از نظر مالی وعاطفی بیشتر رسیدن، موقع گرفتاری وپیری هم باید از  همون بچه توقع داشته باشن 

کلا خودتو بزن به اون راه 

تو مشکلات همراهت بودن همراه باش و بیشتر از اونها مایه بزار وجبران کن براشون 

اگه نبودن و نادیده گرفتن شما هم نادیده بگیر 

نمی دونم در حق ما هم خیلی کم لطفی و ناحقی شد ولی سر جریان جراحی همسرم پدر شوهرم ( مالی نه) ولی عاطفی واقعا ساپورت کرد چند روزی که همسرم بیمارستان بود کامل موند پیشش تو شهر غریب حتی یک لحظه تنهاش نگذاشت بابت این خوبیش سعی کردم ناحقی های قبلی رو فراموش کنم 

خیر خیر خیر تبعیض بین بچه ها باعث دشمنی ودلخوری میشهبه هر بچه که از نظر مالی وعاطفی بیشتر رسیدن، مو ...

الان زن همون پسرشون که کل دارایی سوم دادن بهش هر روز خدا خونه پدر و مادر خودش می‌ره این حتی نگاه هم نمیکنه بعد از ماها که اینجوری به سرمون داده توقع دارن 

الان زن همون پسرشون که کل دارایی سوم دادن بهش هر روز خدا خونه پدر و مادر خودش می‌ره این حتی نگاه هم ...

شما اصلا به روی خودت نیار 

اگه واقعا چیزهایی که گفتی رو انجام دادن، وبعد گله کردن  بگو موقع مشکلات پشتمون خالی بود،کمک و پشتوانه نداشتیم و یاد گرفتیم توقع نداشته باشیم و به توقعات دیگران هم واکنشی نداشته باشیم 

شما اصلا به روی خودت نیار اگه واقعا چیزهایی که گفتی رو انجام دادن، وبعد گله کردن بگو موقع مشکلات پش ...

واقعا کاش چیزایی که میگفتم واقعی نبودن من خیلی تنهایی و سختی کشیدم تو زندگیم که هیچ وقت یادم نمیره درصورتی که اگه واسمون حامی بودن شاید هیچ کدوم از این سختی ها هم نبود

واقعا کاش چیزایی که میگفتم واقعی نبودن من خیلی تنهایی و سختی کشیدم تو زندگیم که هیچ وقت یادم نمیره د ...

عزیزم اکثر ما چنین تجربه هایی داشتیم 

در این مواقع بگو من از خدا میخوام نه بنده خدا 

انشالله خدا اونقدر مراقبت باشه و بهت بده که بی‌نیاز به دیگران وحمایتهاشون باشی