2777
2789
عنوان

قرآن دارم میخونم بیایید اگه قابل باشم برای شما هم دعا کنم🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 25 پست
انشالله خوب میشه عزیزم 🦋☘️چیشدع؟

لخته های مغزی زیاد داشت که تو شیش ماه لخته در کمال تعجب و با اینکه دکترا جوابمون میکردن برطرف شد ولی فشار مغز تموم نمیشه و داره چشمارو از بین میبره😞 خیلی دیدش کمه. خیلی خیلی کمه فقط دستمون به دعاست همینم از بین نره

لخته های مغزی زیاد داشت که تو شیش ماه لخته در کمال تعجب و با اینکه دکترا جوابمون میکردن برطرف شد ولی ...

علت ایجاد لخته ها چی بوده ؟

منم خواهرکوچیکم همین مشکل و داره بیناییش کم شده ولی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت ایجاد لخته ها چی بوده ؟منم خواهرکوچیکم همین مشکل و داره بیناییش کم شده ولی خوبه

ظاهرا ژنتیکیه. هنوز کامل معلوم نشده. عزیزم پسر من یه لخته نبود. دوتا سیاهرگ اصلی گرفته بود و تقریبا فقط با رگ زایی داشت ادامه حیات میداد. 

پزشک گفتن وضعیت خواهرتون خوبه؟ تو فشار مغز ناشی از لخته، عصب بینایی آسیب مستقیم میبینه که راه درمان هم نداره و اگه میزان آسیب زیاد بشه خدایی نکرده منجر به نابینایی میشه

علت ایجاد لخته ها چی بوده ؟منم خواهرکوچیکم همین مشکل و داره بیناییش کم شده ولی خوبه

خواهرتون تحت نظر متخصص چشم هستن؟ ا سی تی دادن؟ ضخامت عصبشون چنده؟ ببینید این بیماری  آسیب یهویی به چشم میزنه ها خدایی نکرده. عمل فنستریشن شده؟ پسر من با دوبار فنستریشن تازه بیناییش اینه. در حد افتضااااح

ظاهرا ژنتیکیه. هنوز کامل معلوم نشده. عزیزم پسر من یه لخته نبود. دوتا سیاهرگ اصلی گرفته بود و تقریبا ...

من خواهرم دوبار عمل شده که الان لخته زیاد داره و چشمش آسیب جدی دیده بود فشار چشم و مغز داره کنترل میشه 

شما چطور متوجه شدین ؟ چ علائمی داشت ؟

من خواهرم دوبار عمل شده که الان لخته زیاد داره و چشمش آسیب جدی دیده بود فشار چشم و مغز داره کنترل می ...

خدا شفای عاجل بده انشاالله. خواهرتونو فشارشو با شنت کنترل میکنن؟ پسر من با علامت سرماخوردگی بردیم بیمارستان داروی عادی دادن. فرداش چشم به سمت داخل انحراف پیدا کرد و بردیم ام آر آی و ال پی شد و مشخص شد لخته شدیده. جوری شد پروفسور قناعتی گفت دور از جونش برش دارید ببرید خونه تو بیمارستان اذیت نشه. دور از جونش گفت این بچه کارش تمومه. واقعا فقط خدا نجاتش داد

خدا شفای عاجل بده انشاالله. خواهرتونو فشارشو با شنت کنترل میکنن؟ پسر من با علامت سرماخوردگی بردیم بی ...

ن شنت نیس

علامت سرماخوردگی یعنی چی؟ چ علائمی داشت؟ سردردم داشته قبلش؟

قند و فشارش بخاطر دارو یوقتی نرفته بالا که دلیل لخته ها باشه

ن شنت نیسعلامت سرماخوردگی یعنی چی؟ چ علائمی داشت؟ سردردم داشته قبلش؟قند و فشارش بخاطر دارو یوقتی نرف ...

خب خداروشکر شنت نشده. فقط توروخدا حتما هر هفته ال پی انجام بدید که فشار مغز یهویی بدون علامت بالا نره. پسر من علامت نداشت فشار که بالا میرفت و همین کنترل فشارو سخت تر میکرد چون پزشک دیرتر برای ال پی اقدام میکرد و آسیب چشم بیشتر شد. 

نه عزیزم قبلش دارو نمیخورد اصلا. بله سردرد و آبریزش بینی و بیحالی داشت که ما فکر کردیم سرماخوردگیه و بردیم بیمارستان ولی سرماخوردگی نبود و ....

خب خداروشکر شنت نشده. فقط توروخدا حتما هر هفته ال پی انجام بدید که فشار مغز یهویی بدون علامت بالا نر ...

انشالله حالش خوب میشه حتما دعا میکنم براش عزیزم 🦋☘️

پسرمنم ۶ سالش نشده سردرد میشه خیلی نگرانم همسرمم سی تی نمی‌ذاره ببرم 

انشالله حالش خوب میشه حتما دعا میکنم براش عزیزم 🦋☘️پسرمنم ۶ سالش نشده سردرد میشه خیلی نگرانم همسرمم ...

سلامت باشی گلم. انشاالله خواهر شما هم زودتر خوب بشن و به خیر بگذره. انشاالله که پسرتون سالم و سلامت باشن ولی تورو خدا سردرد رو هرچقدر هم کم جدی بگیرید. الان خیلی وضعیت بدی شده و بهتره خیلی مراعات کنیم