2777
2789
مادر شوهرم آشغالم پرو پرو خودش و رسما داره دعوت میکنه بیاد خارج از کشور،اخره حرفشم میگه زنت دعوتم نک ...

چند وقت میخواد بمونه پیشت واقعا بعضی مردا نمیفهمن که چقدر خانواده شون ذات بدی دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه برای دیگران زندگی میکنمالبته دوست دارم برای خودم تیپ بزنم و کاری کنم اما داعم میگم تو برای دیگ ...

عزیزم خدا بخشنده تر این حرفاست همه ی ما گناهانی داریم تو زندگی مون ولی دلیل نمیشه خدا ازمون رو برگردونه 

خوشگل نیستم۱۸سالمه اما سنم به ۳۰ساله ها میخوره وزنم ۸۰قدم ۱۶۵خیلی بد هیکل شدم خسته شدم دلم میخواد تو ...

اول همه رژیم بگیر بعد ببین چه تغیری میکنی چقدر جون ت میشه صورتت و زیباتر میشی

از اینکه ببینم با بقیه تفاوت رنگ پوستی دارم از اینکه بدن لاغرم رو تو اینه ببینماز اینکه یاد گذشته می ...

منم اینارو دارم خب ولی پوستم خوبه و با بقیش مشکلی ندارم و سعی میکنم با گذشته کنار بیام چون همش دارم عمرمو تلف میکنم با گذشته

اینکه کلی نماز قضا دارم و نمیرسم بخونمشون بااینکه برنامه ریزی کردم گاهی مهمونی پیش میاد و میمونه

منم شروع کردم دارم میخونم میایی باهم بخونیم انگیزه بگیریم؟؟؟

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼