2777
2789

بچه ها من امروز تو اتاقم خواب بودم یعنی تازه داشتم خواب می‌رفتم که یهو احساس کردم روح از بدنم داره جدا میشه نه می‌تونستم خودمو تکون بدم نه داد بزنم دست و پاهام بی حس شده بود اصلاااا صدام در نمیومد و بین همینا یه لحظه انگار در اتاقم باز شده بود و یه آدم سیاه‌ پوش تو چهار چوب در وایساده بود داشتممم سکته میکردم که یهو محکم خودمو تکون دادم و از خواب پریدم

شما میدونید چه بلایی داشته سرم میومده خیلی میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذای سنگین خورده بودی احتمالا بعد خوابیدی اینطور شدی چیزی نیست واسه همه پیش میاد. ی عصب هست از معده به مغز ارتباط مستقیم هست بنام عصب واگ بهش فشار اومده اینطور شدی احتمالا

هیچی نیست نترس منم چندبار این اتفاق افتاده برام ،چجوری بگم هممون وقتی خوابمون میخاد ببره همین اتفاق میوفته یجوری بدنمون انگار سنگین میشه و مغز و روحمون آزاد ولی در اون هین اگه بخای خودتو بیدار نگه داری و تقلا کنی این حس بهت میده، 

غذای سنگین خورده بودی احتمالا بعد خوابیدی اینطور شدی چیزی نیست واسه همه پیش میاد. ی عصب هست از معده ...

نه اتفاقا از دیشب هیچی نخورده بودم دیگه میترسم بخوابم تو خواب به بلایی سرم بیاد😞

هیچی نیست نترس منم چندبار این اتفاق افتاده برام ،چجوری بگم هممون وقتی خوابمون میخاد ببره همین اتفاق ...

یعنی خطرناک نیست؟ من حس میکردم دیگه دارم تموم میشم