2777
2789

نمیتونم اینجا خیلی توضیح بدم ولی آقا پسر و خانوادشون از لحاظ عقیدتی و فکری و خانوادگی تایید شدن و خیلی بهم شبیهیم تو تحقیقات هم همه خوبشون رو گفتن وقتی صحبت کردیم و شرط هام رو هم قبول کردن ولی ظاهرشون به دل من ننشسته و کارشون هم خیلی سختی داره 

راهنمایی کنید یکم دیگه میام میخونم ممنونم🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید به دلت بشینه چرا به دلت ننشست؟اگه دوست داشتی شغلش هم بگو

آدمی نیستم که بگم تایپم نیست و قدش باید فلان باشه و پوستش باید این رنگی باشه و ... منظورم به دل نشستن حداقلی باشه که بشه به عنوان همسر بهشون نگاه کنم ولی الان اینطور نیست .

شغلشون رو هم نمیتونم بگم

به نظرم اگه مثلا در یک جلسه مثلا دلت راضی نیست.اگه قصد ازدواج داری.حداقل بزار یک جلسه دیگه بیاد.

اگه نه کلا به دلت نیست و مطمعنی از حست.که دیگه هر چی سلاح میدونی..

اخه بعضیا رو دیدم.مثلا اولش دو دل بودن.بعدش خوششون امده.

بعضیا همان نگاه اول به دلشون نشسته

خودم به عنوان یه دختر.که قبلا خواستگار میامد.خوشم نمیامد.همان اول رد میکردم..دیگه الانم راه نمیدم

به نظرم اگه مثلا در یک جلسه مثلا دلت راضی نیست.اگه قصد ازدواج داری.حداقل بزار یک جلسه دیگه بیاد.اگه ...

مسئله دیگه بحث کارش هست که گفتم سختی داره و من نمیتونم سختی این کار رو تحمل کنم واسه همین دو تا مسئله دو به شک هستم

مسئله دیگه بحث کارش هست که گفتم سختی داره و من نمیتونم سختی این کار رو تحمل کنم واسه همین دو تا مسئل ...

ببین یه شماره هست برای مشاوره رایگان

دوستانم راضی بودن.حتی گفتن مشاوره زن بوده.ولی من یکبار زنگ زدم.مرد بود.راضی نبودم..میخوایی سماره رو بدم؟شاید ای کمکی کردن

به نظرم هر موقع از حست مطمعن سدی تصمیم درستو بگیر

ببین یه شماره هست برای مشاوره رایگاندوستانم راضی بودن.حتی گفتن مشاوره زن بوده.ولی من یکبار زنگ زدم.م ...

آره لطف میکنی خودم هم دنبال مشاور هستم ولی یا نمیشناسمشون یا هزینه های خیلی نجومی دارن

آره لطف میکنی خودم هم دنبال مشاور هستم ولی یا نمیشناسمشون یا هزینه های خیلی نجومی دارن

بفرما عزیزم ۱۴۸۰

اتشالله یه مشاور خوب بیاد پشته خط بتونه کمکت کنه و تصمیم درست بگیری..من حقیقتش زنگ زدم مرد بود خیلی بی حوصله بود.ولی اشنامون زنگ زده بود زنی بود.ولی گفت خیلی خوب بوده