2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا عالیههه من چندماااااه پیش گرفتم کیلویی ۲۰۰ الان ک دیگه گرونتر هم شده

اره عزیزم من اول از فروشگاه 50تومن گرفتم کیلویی160 بعد دیدم کمه رفتم از سوپری سرکوچه بگیرم گفت کیلویی400  خییییلی کمتر بهم داد

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

کباب

لره و غذای مورد علاقه ش😂

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

کبابلره و غذای مورد علاقه ش😂

منم کباب خوردم ولی لر نیستم 😂

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

کالابرگ بهتون نمیدن؟ این هفته دهک 4به بعد واریز میشه اگه گرفتی وسایلشم از فروشگاه بگیر

فک کنم بدن 

نه میخوام روغن و رب اینا بگیرم 

شوهرم هر دفه کالارو پول میگرفت میداد بهم میگفت تو دستت باشه برا خودت خرجش کن  

گفتم این دفه خرید کنم 

😂😂. پیاز +روغن+ رب+آب +نخود + سیب زمینی و ادویه

به به خیلی هم عالی نوش جون مال کدوم شهر؟؟؟ 

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)