2777
2789
عنوان

مامانا با تجربه شاغل بیاید

40 بازدید | 4 پست

مامانا یه سوال دارم شما هم چالش های سر کارتون روی خونه و زندگی شخصی تون و رفتارتون با بچه تاثیر میزاره؟

وقتایی که از سر کار ناراحتم واقعا میام خونه خیلی بی حوصله و بی انگیزه ام شوهرم درکم می کنه ولی واقعا حتی حوصله رسیدگی به بچه هم ندارم و این اذیتم می کنه شما چطوری این قضیه رو هندل می کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهکاری ندارع؟

ببین من بعدش کلی وقت دارما،اما دوست دارم فقط استراحت کنم کوچکترین صدا اذیتم می‌کنه برای همین اولویتم استراحت خودمه حتی به کارهای خونه هم خیلی کم میرسم در حد یه جمع و جور و ظرف شستن و لباس شستن ،جارو دارو هفته ای یکبار پنجشنبه ها انجام میدم،الان که سال تحصیلی شروع میشه مجبورم یکی دوساعت هم به درس بچه ها برسم

ببین من بعدش کلی وقت دارما،اما دوست دارم فقط استراحت کنم کوچکترین صدا اذیتم می‌کنه برای همین اولویتم ...

آره منم وقت دارم ولی واقعا انگیزه ندارم آنقدر اعصابم خرابه نمی‌دونم چی کار کنم بچه امم کوچیکه