2777
2789
عنوان

به نظرتون به ا خواهر شوهرم زنگ بزنم

144 بازدید | 11 پست

شهر غریب زندگی میکنه هربار زنگ زدم اون در جواب گاهی خیلی کم زنگ میزنه منم دیدم چند بار زنگ زدم اصلا در جواب یه زنگ نمیزنه یه جورایی انتظار داره فقط ما جویای احوالش باشیم درصورتی که شوهر من ازش بزرگتره سردی شو دیدم منم زنگ نزدم اصلا سه ماهه 

به مادرشوهرم گفته چون من شهر غریب زنی میکنم بقیه باید بهم زنگ بزنن داداشام غیرت ندارن احوال خواهرشوهر نمی‌پرسند منم خیلی از حرفش بدم اومد ولی پیش خودم دلم براش میسوزه خواهر نداره شهر غریب هم هست بنظرتون بهش زنگ یزنم، 

جان جانانم💗💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرش که همسر شما باشه زنگ میزنه شما اصلا نیاز نیس البته اگر مهربون و گوگولی هست بزن به چشم دوست ول ...

شوهرم اصلا زنگ نمیزنه مهربونه خدابی

جان جانانم💗💕

بنظرم تنها شهر غریب زنگی کردن دلیل خوبی برای اینکه خواهان جذب محبت یک طرفه  باشه نیست همون طور که انتظار  داره شما وبرادران دلشون براش تنگبشه باید خودش هم  گرم وجویای احوال عزیزانش باشه حالا این دفعه رابزن وبگو چون خودت زنگ نمی زنی گفتم شاید مزاحمت میشم .

بنظرم تنها شهر غریب زنگی کردن دلیل خوبی برای اینکه خواهان جذب محبت یک طرفه باشه نیست همون طور که ان ...

زنگ زدم بهش چطور بگم‌اینارو هم ناراحت نشه هم منظور برسونم

جان جانانم💗💕

زنگ زدم بهش چطور بگم‌اینارو هم ناراحت نشه هم منظور برسونم

بگوعزیزم چند وقتی بود ازت بی خبر بودم خواستم زنگ بزنم  اما دیدم خودت سراغی نمی گیری گفتم شاید کاری داری مزاحمت نشدم دیگه الان طاقت نیوردم گفتم صدات بشنوم