2777
2789
عنوان

یکی بگه من چکار کنم

89 بازدید | 17 پست

من تو پروسه اشنایی بودم با یه پسری که تو اخرین تاپیکم قضیه بهم خوردنشو تعریف کردم اگه حوصلتون میکشه بخونین و بعد راهنماییم کنید

اگه هم نه خلاصش که ما همکار بودیم و داشتیم باهم اشنا میشدیم و فقط یکبار دیت رفته بودیم و اون ماشسن نداشت و هرروزم ۱۲ ساعت سرکار بود و اصلاااا برنامه ریزی واسه دیت دوم یا دیدن من نمیکرد.و تو اون مدت که اشنا میشدیم سه بار سر این چیزا بحثمون شده بود و اخرم سر همین دیت نزاشتناش من عصبی شدم بلاکش کردم فقط تو اینستا نکردم که کلی پیام داده بود و حتی تهمت زد ک اره تو چون کیس بهتر پیدا کردی دنبال بهونه بودی و... و اصلا نگفت بهم فرصت بده و خلاصه منم فقط سین کردمو جواب ندادم.ولی بعد انبلاک کردم از همه جا.خلاصه تو این سه هفته همش استوریامو سین میزنه ولی پستامو لایک نکرده.الان یهویی یه اهنگ فرستاده برام

به نظرتون با توجه به شرایطی ک داره چه ری اکشنی نشون بدم؟

جواب نده

🙂🙂🙂

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ ری اکشنی عزیزم چه ری اکشنی می‌خوای نشون بدی😑 اون زمانی که باید حرف می‌زدی نزدی

حالا می‌خوای چی بگی؟ تمومش کن بره

توی ذهن خودت همه چیزو تموم کن بره شما دیت اولتون دیت دوم نشده کلی بحث و اختلاف داشتین اصلاً به هیچی دیگه فکر نکن

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

باهاش حرف بزن خوب سرش شلوع بوده بخاطر کارش باید درکش کنی بیشتر

خب درسته کارش واقعا سخته ولی بعد کارش گاهی وقتا میره باشگاه بعد نمیتونس یبار قرار بزاره؟واقعا راجبش دودلم یسری خوبیا داره یسری بدیا ک رو کفه ترازو همسانن

بگو اگه حرفی داری صحبت کن من با آهنگ متوجه مشکلات نمیشم و اینکه بگو آهنگه چیه ؟ غمگینه‌چیه ؟

هنوز پیامشو باز نکردم گوش ندادم اهنگه رو ولی با توجه به خاننده هاش فک کنم غمگین باشه

خب درسته کارش واقعا سخته ولی بعد کارش گاهی وقتا میره باشگاه بعد نمیتونس یبار قرار بزاره؟واقعا راجبش ...

آهان خوب باشگاه اگه میره که حق با توا پس ولی بهرحال بنظرم آدم بدی نمیاد یکم بهش فرصت بده

اخه میترسم تنها بمونم...

حالا موندم با یه آدمی که این همه اختلاف داری باهاش بهتر از تنها موندنه ؟؟؟؟؟بعدشم قحطی آدم اومده حالا؟؟؟؟

باشه برو هر کاری دوست داری بکن ولی دو روز دیگه نیای تاپیک بزنی اینجوری گفتم اونجوری جواب داد حالا چیکار کنم😑😑😑😑😑😑

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛