2777
2789
عنوان

خیلی عجیب وسایل خونه ام خراب میشه

132 بازدید | 9 پست

واقعا دیگه دارم کلافه میشم تقریبا یک سال و نیمه وسایلای جهازمو چیدم توی این یک سال سه تا از فرشام سوختن 

یکیش نصاب اسپیلت اومد یه مایع از اسپیلت خارج شد ریخت روفرش 

یکی هم اصلا نمیدونم چطور سوخته 

یکی هم تولد بود بعدش دیدم فرش سوخته 

شیشه میز غذاخوریم یکهو صدا داد و شکست 

تخت خوابمون کمد کناریش سوخت برق رفته بود شمع گذاشته بودم از این شمع لیوانیع بود دیدم زیر لیوان تخته سوخته 

مبلمم امروز شاسیش شکست 

بگم که وسایلام همه مارک و جنس خوب هم خریدم بخدا

دیگه اعصاب و روانم نابود شده 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی شاید یه خواب باشه و تمام این اتفاقات یه رویا یا کابووس باشه ولی من دلم میخواد حتی اگه خواب هم باشه یه خواب شیرین باشه دلم‌میخواد ارزوهام برآورده بشه سفر برم دنیا رو بشناسم دلم میخواد از خودم راضی باشم وقتی که از این خواب عمیق بیدار شدم و چشمام باز شد و یه نسیم خنک خورد به صورتم یه لبخند درشت رو لبام بشینه و با خودم بگم آخیش چقدر لذت بردم 

چشم و نظر عزیزم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من که تا اینجا بیشتر بی احتیاطی دیدم همش بر اثر اتیش و حرقه سوخته دیگه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید آب و هوای محیط زندگیت خیلی تند تند تغییر می‌کنه، باید حواست به رطوبت و اینا باشه 

اگر هم دنبال دلیل ماورایی می‌گردی نود و نه درصد بخاطر انرژی راکد و چشم نظره

انرژی راکد رو با تمیز کردن و رسیدگی به خونه، از بین بردن نجاست، گناه نکردن توی محیط و انجام کارهای مثبت میشه از بین برد

اگه خونه حس خفگی داره همینه

تاثیر کارهای خود اهل خونه‌ست که جمع میشه میخوره به اشیا

اگر هم نه چشم نظره، مراقب باشید چیزی رو به نمایش نذارید و زندگیتون رو به بقیه نشون ندید زیاد

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من که تا اینجا بیشتر بی احتیاطی دیدم همش بر اثر اتیش و حرقه سوخته دیگه

اخه مثلا نصاب اومد چهار طبقه رو اسپیلت نصب کرد به واحد ما که رسید فرش ما رو سوزوندن 

یا مثلا از این قبیل مشکلا هم خیلی پیش میاد 

واقعا هم زن بی سلیقه ای نیستم خیلی مراقبم واقعا نمیدونستم زیر شمع لیوانی ممکنه بسوزونه کمد کنار تختو اخه 

میدونم باید بیشتر حواسم جمع کنم ولی الان نشسته بودم یهو شیشه میز صدا داد شکست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی شاید یه خواب باشه و تمام این اتفاقات یه رویا یا کابووس باشه ولی من دلم میخواد حتی اگه خواب هم باشه یه خواب شیرین باشه دلم‌میخواد ارزوهام برآورده بشه سفر برم دنیا رو بشناسم دلم میخواد از خودم راضی باشم وقتی که از این خواب عمیق بیدار شدم و چشمام باز شد و یه نسیم خنک خورد به صورتم یه لبخند درشت رو لبام بشینه و با خودم بگم آخیش چقدر لذت بردم 

شاید آب و هوای محیط زندگیت خیلی تند تند تغییر می‌کنه، باید حواست به رطوبت و اینا باشه اگر هم دنبال د ...

چشم 

تا یه چیزایی خیلی برام اهمیت نداشت ولی الان دیگه داره میره رو اعصایم واقعا 

باید هم حواسمو جمع کنم هم انرژی خونه رو مثبت کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه مثلا نصاب اومد چهار طبقه رو اسپیلت نصب کرد به واحد ما که رسید فرش ما رو سوزوندن یا مثلا از این ق ...

من رو هر چی حساس میشم بدتر میشه یعنی مثلا ببین فرشم رو تازه شسته بودم دختر بزرگم که شب ادراری نداره جیش کرد روش. خودم پریود بودم نم زد به فرش دختر کوچیکم خون دماغ شد روش. و الان که مثلا دو سه سال گذشتع من هنوز فرش نشستم و دیگع هیچ اتفاقی نیفتاده😐

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من رو هر چی حساس میشم بدتر میشه یعنی مثلا ببین فرشم رو تازه شسته بودم دختر بزرگم که شب ادراری نداره ...

اره فکر کنم از بس حساسم اینجور میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم تا یه چیزایی خیلی برام اهمیت نداشت ولی الان دیگه داره میره رو اعصایم واقعا باید هم حواسمو جمع کن ...

بی بلا💖 آره نگران هیچی نباش درست میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.