2777
2789

اگه. میشه نخور هم رو اعصاب هم اندام تاثیر منفی داره تا به خودت بیای قشنگ شکم و پهلو درمیاری و با هیچی آب نمیشه

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خوشبحالت❤️😑

میمیرم برا عقب انداختن پریودم خوردم یعنی حالت تهوع و بی اشتهایی تا روز ها با من موند😪

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

اگه. میشه نخور هم رو اعصاب هم اندام تاثیر منفی داره تا به خودت بیای قشنگ شکم و پهلو درمیاری و با هیچ ...

همسایمونم کیست داره اونقدر ال دی خورده بنده خدا هر دوز فشارش ۱۵ رو ۹ هس

منم شنیدم جزو عوارضش هست ولی مطمئن نیستمحالا یه دکتر زنان میخوام برم میپرسم

اگه فهمیدی به منم بگو بخدا نمیدونم چکار کنم آمپول بده قرص بده کاندوم حساسیت دارم نمیدونم چه غلطی بکنم 

میمیرم برا عقب انداختن پریودم خوردم یعنی حالت تهوع و بی اشتهایی تا روز ها با من موند😪

من خیلی از چاقی بدم میاد

خیلی ناراحت میشم

هرچیز دیگه برام قابل تحمله این نه

باید برم دکتر تغذیه 

ببینم چی میگه بهم😩

اگه فهمیدی به منم بگو بخدا نمیدونم چکار کنم آمپول بده قرص بده کاندوم حساسیت دارم نمیدونم چه غلطی بکن ...

وای هرچی بدبختیه مال زنه

بعد حامله هم بشی نخوایش همه عالم بهت میگن چرا جلو گیری نکردی :/

همش به ادم احساس حقارت میدن

کیست من دو ساله هستفک نکنم بره با ایناداروهای شیمیایی نبرده

عزیزم منم کیست داشتم هرچی می رفتم دکتر دارو میداد تقویت میشدن بزرگ تر میشدن همونجا تو مطب یه خانومه که خدا خیرش بده شماره طب سنتی بهم داد گفت برو پیشش یه نسخه داد تبلی تخمدان کیست عفونت همش رفت بخدا