2777
2789

ببینید کارم درسته ؟ 

من ۲۶ سالمه‌ لیسانس مدیریت 

خواستگار ۲۹ سوپر داره 

ما الان دستمون خیلی خالیه 

تا چند وقت دیگه خدا بخواد مشکل مون حل بشه

به نظرتون  رد کردن خواستگار درسته ؟ 

رد چرا ؟ 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم شغل نداره من میگم اول شغلشو اوکی کنیم بد ازدواج کنم فکر درستیه

نه چ ربطی دازه

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

پدرم شغل نداره من میگم اول شغلشو اوکی کنیم بد ازدواج کنم فکر درستیه

نه عزیزم 

بیاد و چندسال طول بکشه 

شما که نباید آینده اتو به خطر بندازی 

حالا امشب بیان خواستگتری فردا که نمیخوای عقد کنی زمان میبره تا اون موقع هم ان‌شاالله درست میشه کار بابات

حتی اگر نشه هم وام ازدواج هست ، اگر آشنا و فامیل کمک کنند و قرض بدن ، وام های کمیته هست

تازه وقتی شما ازدواج کنی انگیزه بابا هم بیشتر میشه برای جور کردن کارشون

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
خودت نمی تونی بری سرکار؟ وام ازدواج که به همه تعلق می گیره هم مبلغش خوبه

میخواییم کار افرینی کنیم خب .

ولی الان شرایطی پیش اومده هر چی پول داشتیم برای یه ماجرایی دادیم ... اگر من به خواهام وام ازدواج بزارم جاهاز چی