2777
2789

چند وقته دیگه عروسیمه

کمک نمیکنن حمایت مالی نمیکنن 

شوهرم همش خودش داره با وام انجام میده

تازه بعضی جاها از شوهرم پول میکشن مثلا مامانشو برد دکتر نزدیک یک و خورده ای خرجش کرد

نمیدونم چیزی به شوهرم بگم یا نه

الان عقدم فکر میکنم درست نیست دخالت کنم درسته؟

بعد عروسی دیگه میشه بپرسم و حرف بزنم درسته؟

چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا انتظار داری کمک کنن؟ وقتی دو نفر ازدواج کردن یعنی باید مستقل باشن چون دیگه بچه نیستن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

چه قبل عقد چه بعدش عزیزم نمیتونین انتظار داشته باشین پدرومادرش حتما و حتما باید کمک کنن و نمیشه دخالت کرد

همونطور که همسرت اجازه دخالت درمورد شما و خونوادتونو نداره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بعدم اینکه مادرشو برده دکتر هیچ ایرادی نداره

داداشم وقتی ازدواج کرد مارو کلافه کرده بود انقدر که حمایت کردیم الان خودمون توی خرج زندگی موندیم ماشینمونو همه چیمو فروختیم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

عزیزم چرا انتظار داری کمک کنن؟ وقتی دو نفر ازدواج کردن یعنی باید مستقل باشن چون دیگه بچه نیستن

عزیزم وقتی پدر من جهیزیه لاکچری میده طلا میده و... اونام ذوق میکنن

خب اونام بی زحمت یه تکونی به خودشون بدن

چرا پدر دختر بده ولی پدر پسر‌ هیچی به هیچی

عزیزم من دقیقا توی شرایط شما بودم و عروسیمم خیلی خوب نبود بخاطر شرایط مالی که همسرم خودش همه کار مجبور بود بکنه

میخوای ته راهی که رفتم رو بگم؟؟؟ چشم امیدت فقط به خدا باشه

خدا برات بهترین رو میسازه حتی اگر ی مدت سختی بکشی 

منت کسی رو نکش 

به کسی هم چشم کمک نداشته باش گرچه سخته ولی به بنده خدا چشم داشته باشی خدا واگذارت میکنه به همون بنده ش

مطمئنی واسه همسرت این هزینه را جبران نمیکنه؟ در مورد هزینه ها هم بستگی به اخلاق شوهرت داره. میتونی یبار باهاش صحبت کنی و از حساسیت هایی که داری بگی ببینی چطور جواب میده. بگو من انتظار داشتم فلان جا حمایت کنن ولی انجام ندادن تازه تو هزینه میکنی

عزیزم مادرشه،حق داره به گردنش

عزیزم من نگفتم نبره 

من فقط میگم مادرش وقتی پولداره خب خودش کارت بکشه

همسر من یه حقوق زیر ده تومن داره خب چرا مادرش کمک نمیکنه تازه پولم میکشه ازش

عزیزم وقتی پدر من جهیزیه لاکچری میده طلا میده و... اونام ذوق میکننخب اونام بی زحمت یه تکونی به خودشو ...

هرکسی یه رسمی داره شماهم جهیزیه واسه خودت و استفاده خونه خودت گرفتی خانواده شوهر دلیلی ندارها همش حمایت کنن اونا هم باید به اندازه خرج کنن

همسر شما وقتی اومد خواستگاری باید می‌گفت خودش نمیتونه به تنهایی از پس همه چی بربیاد

عزیزم من دقیقا توی شرایط شما بودم و عروسیمم خیلی خوب نبود بخاطر شرایط مالی که همسرم خودش همه کار مجب ...

من خداروشکر همسرم طفلک تلاششو میکنه خوب بشه

منم شاغلم کمک کردم به شوهرم

همشم به خودم میگم خدا بده اصلا نمیخوام پدرش بده

ولی خب حداقل دیگه ازمون نکشن

نمیدونم چرا خانواده ی پسر بی رحمن

خانواده ی من خیلی کمک کردن