2777
2789
عنوان

عمل بستن لوله فالوپ بدون رضایت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 32 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمینید از حرفتون؟

سلام صبح بخیر 

عزیزم تا یکی دو سال پیش با این شرایطی که گفتم بود اما بخاطر کمبود جمعیت و برای حمایت از جوانی جمعیت ممنوع شده 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
واقعا میشه ؟

سلام صبح بخیر 

عزیزم تا یکی دو سال پیش با این شرایطی که گفتم بود اما بخاطر کمبود جمعیت و برای حمایت از جوانی جمعیت ممنوع شده 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
سلام صبح بخیر عزیزم تا یکی دو سال پیش با این شرایطی که گفتم بود اما بخاطر کمبود جمعیت و برای حمایت ا ...

ممنونم گلم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ببیناگه دست گذاشتی زیر ناف دیدی گرم هستو موهای عانه ضخیم وزیاد هست یعنی رحمت گرم هستمشکل از شوهرت هس ...

شما تنبلی تخمدان رو قبول ندارین؟

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

من تنبلی تخم دان دارم 4تا بچه دارمپنجاه روزی یکبار ی ذره پریود میشم

من تقریبا سر تایم خودش هست. تا ۴۰روز طول نمیکشه!!

مو زائدهم دارم انقدر هم دستورات رعایت کردم طب اسلامی..فایده نداشته 

بادکش و حجامت و...

عزیزم خدا رو شکر که بچه دارید ..از ته دلم گفتماا.

نمیدونم چجوریاست چرا خدا برای من نخواسته و نمیخواد.

من هزاران بار به خدا قول دادم مامان خوبی میشم

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

گلم از من گفتنشوعرت را درمان کن

ممنونم عزیزم.

امیدوارم موفق بشم ببرمش آزمایش بده 

ممنونم عزیزم.امیدوارم موفق بشم ببرمش آزمایش بده

الان برات تو مسجد دورکعت نماز غفیله خوندم تو قنوت برات دعا میکردم، ی لحظه از ذهنم گذشت که باید نیت کنی خدا حاجتت بده، بعدش حجابت را کامل رعایت کنی

خواستی نیت کن 

ان شاالله حاجت روا بشی

ی چراغ روشنی سر راهت قرار بکیره

که بفهمهی مشکل از کجاست و زود درمان بشید

ازکایش را بیخیالی طب اسلامیدکتر با چندتاسوال، ی نگاه تشخیص میده

دکتر طب اسلامی بردمش گفت سالمه مشکلی نداره

به من گفت رحمت سرده