شوهرم زن صیغه کرده با سه تا بچه ن پای رفتن دارم ن موندن افسردگی شدید گرفتم...حالا جدا زندگی میکنیم من خونه خودمم اون خونه مادرش شرط های من و ک میگم شبها بیا خونه و حق طلاق بده را قبول نمیکنه....بخام بمونم زجر کش میشم برم شرایط بعد طلاق افتضاحه....کاش میمردم😔
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چکار کنم مرگ تنها راهه برا رهایی این زندگی هر شب با استرس میخابم امید و زند ...
نه نگو قشنگم دور از جونت خدا برا بچه هات حفظت کنه عزیزدلم . ولی اگه از من میشنوی جدا شی بهتره حرف مردم بره به درک مگه الان که داری عذاب میکشی یه کدوم از این مردم هستن که بیان دستتو بگیرن ؟ نه نیستن . پس با طلاق خودتو بچه هاتو نجات بده فکر کردی بعدا خیلی اوضاع بهتر میشه اگه طلاق نگیری ؟ شوهرت وقیح تر میشه ، بچه هات بزرگ شن چون روستاس و مکان کوچیکه خجالت میکشن پیش بقیه ، با این دعواهای تو و اون شوهر بدردنخورت و این جدا زندگی کردناتون روح بچه هات ذره ذره نابود میشه . به فکر مردم و حرفشون نباش . خودتونو نجات بده . مطمئن باش اون مردمم اگه جای تو بودن تا الان ده بار طلاقشونو گرفته بودن
فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای🌙
نه نگو قشنگم دور از جونت خدا برا بچه هات حفظت کنه عزیزدلم . ولی اگه از من میشنوی جدا شی بهتره حرف مر ...
شوهرم الان زنه رو رها نکرده میگه شوهر قبلی زنه آمده بهم تهمت زده باید برم دادگاه تا بعد دادگاه ولش میکنم بره ولی شرط های من و قبول نمیکنه....برام ارزش قائل نیست دلم میخاد دیگه نبینمش