2777
2789
عنوان

😔😔😔دلم شکسته نابود شده روحم😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 36 پست
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چکار کنم مرگ تنها راهه برا رهایی این زندگی هر شب با استرس میخابم امید و زند ...

نه نگو قشنگم دور از جونت خدا برا بچه هات حفظت کنه عزیزدلم . ولی اگه از من میشنوی جدا شی بهتره حرف مردم بره به درک مگه الان که داری عذاب میکشی یه کدوم از این مردم هستن که بیان دستتو بگیرن ؟ نه نیستن . پس با طلاق خودتو بچه هاتو نجات بده فکر کردی بعدا خیلی اوضاع بهتر میشه اگه طلاق نگیری ؟ شوهرت وقیح تر میشه ، بچه هات بزرگ شن چون روستاس و مکان کوچیکه خجالت میکشن پیش بقیه ، با این دعواهای تو و اون شوهر بدردنخورت و این جدا زندگی کردناتون روح بچه هات ذره ذره نابود میشه . به فکر مردم و حرفشون نباش . خودتونو نجات بده . مطمئن باش اون مردمم اگه جای تو بودن تا الان ده بار طلاقشونو گرفته بودن 

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

نه نگو قشنگم دور از جونت خدا برا بچه هات حفظت کنه عزیزدلم . ولی اگه از من میشنوی جدا شی بهتره حرف مر ...

شوهرم الان زنه رو رها نکرده میگه شوهر قبلی زنه آمده بهم تهمت زده باید برم دادگاه تا بعد دادگاه ولش میکنم بره ولی شرط های من و قبول نمیکنه....برام ارزش قائل نیست دلم میخاد دیگه نبینمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم الان زنه رو رها نکرده میگه شوهر قبلی زنه آمده بهم تهمت زده باید برم دادگاه تا بعد دادگاه ولش م ...

نمیتونی با همچین کسی زندگی کنی ... نمیتونی باور کن که نمیتونی 

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

زنه رو میشناسی ؟ بد پدر همچین زنایی روزی 100 بار لعنت

نمیتونی با همچین کسی زندگی کنی ... نمیتونی باور کن که نمیتونی

رسیدم ب بن بست شرایط سختی دارم اصلا آنقدر لاغر شدم ن میتونم غذا بخورم ن بخابم.....اینجا میام حرف میزنم یکم آروم بشم

رسیدم ب بن بست شرایط سختی دارم اصلا آنقدر لاغر شدم ن میتونم غذا بخورم ن بخابم.....اینجا میام حرف میز ...

درکت میکنم میدونم سخت و عذاب اوره ولی بازم میگم ، طلاق

شماره ازش دارم رفتم پیامش دادم فحشم داد

پدرسگو فوشش میدادی جد و ابادشو میکشیدی جلو چشاش