2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭

449 بازدید | 31 پست

انگار نه انگار حامله م و بداخلاقيا و زودرنجيامم بخاطره بالا پايين شدن هورمونهاست! بجاي اينكه هوامو داته باشه اكثرا اونم بداخلاقتر ميشه بعد هي ناز مامانشو ميكشه بغلش ميكنه قوربون صدقش ميره وقتي يه كوچولو ناراحت باسه(البته مادرشوهرم همش جلوي شوهرمم فيلم بازي ميكنه كه انگار پَكرِ يا قندش بالاست!)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زیادی خودتو لوس کردی خسته شده 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

والا من مردی که عقل داشته باشه ندیدم

هرکدومو نگاه کنی یه موردی داره که خون به دل ادم کنن😤

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

قربونت برم مردا همشون مامانین،، آدم نميشن که 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من جات بودم انقدر بچه نمیاوردم که به پام بیافته بخاطر بچه، اونوقت یاد می گیره نازتو بکشه

موافقم باهات الان تو این زمونه بچه اوردن باید با آرامش و حساب کتاب باشه بچه 

حالا که دوستمون باردار شده باید یکم صبوری کنه و خودشو معرور نشون بده 

من جات بودم انقدر بچه نمیاوردم که به پام بیافته بخاطر بچه، اونوقت یاد می گیره نازتو بکشه

اوايل اينطوري نبود خيلي خوب بود خيلي هوامو داشت برام اشپزي هم حتي ميكرد اونموقع كه ويار داشتم

اما از وقتي كه عيد اومديم پيش خانواده ها كلا فراموشم كرده و بداخلاااااق شده