2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی 😩

448 بازدید | 16 پست

امروز 26 پری هستم. دوره هام 28 روزه است این ماه اقدام داشتم. امروز ظهر بی بی چک گذاشتم منفی شد. 

تو سایت دیدم بعضیا 4 روز مونده به پری بی بی جکشون مثبت شده 

یعنی امیدی هست؟

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود استفاده کردی ..ان شاء الله باشی گلم 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
زود استفاده کردی ..ان شاء الله باشی گلم 

برای شما چه موقع نشون داد؟ 

ان شالله به سلامتی زایمان کنی❤️

برای شما چه موقع نشون داد؟  ان شالله به سلامتی زایمان کنی❤️

عزيز دلم ...من ماه سوم اقدام باردار شدم . 

ماه اول و دوم چک کردم که منفی شد، دیگه ماه سوم فکر کردم حتما باز هم باردار نیستم . دو روز بعد تاریخ پری رفتم آزمایش خون دادم و دیدم باردارم. 

عزيز دلم ...من ماه سوم اقدام باردار شدم .  ماه اول و دوم چک کردم که منفی شد، دیگه ماه سوم فکر ...

چه خووووووب تبریک میگم. 

پس منم صبر میکنم اگه پری نیومد یه دفعه میرم از خون 

ممنونم از پاسخگوییت 😘🌹

بستگی به ترشح هورمون بارداری داره اگر زود اتفاق بیفته یعنی قبل از دوره پریودی نشون میده و اگر دیرتر ...

ممنونم از دلگرمیت گلم 

ان شالله 😘

منم به دلگرمی نیازمندم. نی نی میخوام. مرضیه جون ایشالا زودی مثبت بشه برات

آنکه بر در می کوبد شباهنگام، به کشتن چراغ آمده است ... نور را در پستوی خانه نهان باید کرد ... دهانت را می بویند مبادا گفته باشی دوستت دارم، دلت را می پویند مبادا شعله ای در آن نهان باشد ... روزگار غریبی است نازنین ... نور را در پستوی خانه نهان باید کرد، عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد ...آنک قصابانند بر گذرگاهان مستقر با کُنده و ساطوری خون آلود، و تبسم را بر لبها جراحی می کنند، و ترانه را بر دهان ...کباب قناری بر آتش سوسن و یاس ... شوق را در پستوی خانه نهان باید کرد ...ابلیس پیروز مست سور عزای ما را بر سفره نشسته است ...خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد ...خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد 
منم به دلگرمی نیازمندم. نی نی میخوام. مرضیه جون ایشالا زودی مثبت بشه برات

ان شالله خدا یه نی نی تپل مپلی هم توی دل شما بذاره هم تو دل من 🙏🏻😘

قربونت عزیزدلم. مهربون ❤️❤️❤️

آنکه بر در می کوبد شباهنگام، به کشتن چراغ آمده است ... نور را در پستوی خانه نهان باید کرد ... دهانت را می بویند مبادا گفته باشی دوستت دارم، دلت را می پویند مبادا شعله ای در آن نهان باشد ... روزگار غریبی است نازنین ... نور را در پستوی خانه نهان باید کرد، عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد ...آنک قصابانند بر گذرگاهان مستقر با کُنده و ساطوری خون آلود، و تبسم را بر لبها جراحی می کنند، و ترانه را بر دهان ...کباب قناری بر آتش سوسن و یاس ... شوق را در پستوی خانه نهان باید کرد ...ابلیس پیروز مست سور عزای ما را بر سفره نشسته است ...خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد ...خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد 

عزیزم چندروز بعد بزار شاید مثبت شد چون تو بعضی موارد اینجوری میشه 

همتون رو دوست دارم :)