یکیو میشناسم تا الان سه بار ازدواج کرده،بار اول که به اجبار خانوادش بود،بار دوم یه پسر خوشگل رو تور کرد و پسره جون میداد براش و به خاطرش تو روی همه وایساد و همین پسره رو ۵سال بود میخواست و کشوندش خواستگاری خودش.اینکه میگم پسره براش جون میداد بعد عقد منظورمه.به اون پسره خیانت کرد الان یه پسر دیگه میخوادش و به خاطرش تو روی همه وایساده و قراره عقد کنن.دقت کنید خانوما اینجا به من فحش ندید که کارش خوب نیست بله کار این خانوم رو کار ندارم به من ربطی نداره خیانت کرده این اخلاقش برام جالبه که چجور هر مردیو که میخواد بدست میاره؟پس من چرا مجرد بودم۸سال یه پسریو خواستم و نتونستم بدستش بیارم و سوختم تا فراموشش کنم؟چرااااااا؟
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
مطمئنم اگه اون تو شرایط من بود و اونجور عاشق بود الان اون پسره رو بدست آورده بود.با اینکه دوبار ازدواج کرد و الان در شرف سومیه بازم کلی کشته مرده داره.قیافشم معمولیه،اندامش به شدت لاغره.نمیدونم پسرای مردمو چیکار میکنه امگار جادوشون کردن
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤