2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دفترچه امسال رو دانلود کن

ظرفیت هارو ببین

رشتتو ببین 

بعد دو دوتا ، چارتا کن ببین ارزش داره یا نه

مخصوصا که امسال ضریب سابقه دادت، و رسما ۹۹ درصد سابقه دار هارو قبول کردن

ببین من از موسسه قازلی خریدم قبولم شدم . 

ولی اینکه آیا تغییر میکنه بله ممکنه یه سریاش تغییر کنه ، اینکه آیا از الان بخونی یا نه بستگی به خودتون داره 

چون دوستم سه ماه  خوند. ،  دفتر چه اومد تا اصلا رشتش نمیخواد گرچه   سال قبلش رشتشو میخواست 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

برو دفترچه امسال رو دانلود کنظرفیت هارو ببینرشتتو ببین بعد دو دوتا ، چارتا کن ببین ارزش داره یا نهمخ ...

برای خوزستان همیشه ظرفیت بالا میگیرن

فقط نمیدونم کتابها تغییر میکنن؟ از الان بخونم یانه؟

ببین من از موسسه قازلی خریدم قبولم شدم . ولی اینکه آیا تغییر میکنه بله ممکنه یه سریاش تغییر کنه ، ا ...

چه کتابهایی رو از این موسسه بخزم؟؟ چند وقت خوندین و قبول شدین؟

کتابها کامل تغییر میکنن یا فقط بخشیش؟

چه کتابهایی رو از این موسسه بخزم؟؟ چند وقت خوندین و قبول شدین؟کتابها کامل تغییر میکنن یا فقط بخشیش؟

ببین من  دفتر چه که اومد شروع کردم خوندن ، یک ماهش از منابع   رایگان خوندم . ولی یه ماه مونده به ازمون از موسسه قازلی خریدم 

عااالی بود و تستهاشم استاندارد ،  من همه کتابها ازش خریدم .  خورد خورد یعنی  مثلا عمومی که تموم میکردم میرفتم احتصاصی میخریدم . 

در واقع دو ماه برا کتبی خوندم. 5 ماه هم برا مصاحبه ، مصاحبه هم با استاد شمس بودم که اونم عالیه ، استاد شمس خودش پشت تلفن باهامون مصاحبه کار میکرد.  کانال رایگان هم داره عالیه . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ببین من دفتر چه که اومد شروع کردم خوندن ، یک ماهش از منابع رایگان خوندم . ولی یه ماه مونده به ازم ...

عزیزم مرسی بابت توضیحاتت 

پس من اگه الان بخوام کتابهارو تهیه کنم

اول بخش تخصصی رو بخرم؟ 

پیشنهادتون چیه؟

و اینکه میگن بایذ سابقه تدریس داشتع باشید درسته؟؟

شما امسال قبول شدین یا پارسال؟اموزگاری؟

مهر سال گذشته ،  کیفیت بخشیم 

عزیزم مرسی بابت توضیحاتت پس من اگه الان بخوام کتابهارو تهیه کنماول بخش تخصصی رو بخرم؟ پیشنهادتون چیه ...

ببین من اطلاعی ندارم کدوم کتابها اول بخونی چون خودم هر سه تاش خوندم . 

بازم تصمیم با خودته بخونی از الان یا نه 

من خودم  تا دفترچه نیاد و  ثبت نام نکنم نمیتونم بخونم ، 

ولی دیدم خیلیا از مهر آبان شروع میکنن خوندن . 

تبریک میگم،تربیت بدنی و سلامت؟ساعات کاریتون چطوریه؟من تازه قبول شدم میخواستم بدونم وظایفش چیه تو مدر ...

برا شمام مبارک باشه 

نه من امور تربیتی سبک زندگیم. ، که شدم معاون پررشی 

شما سلامت هستید؟ 

توی ایتا گرپهای خیلی خوبی هست میتونی عضو بشی همکاران زاهنکاییت میکنن