2777
2789

هروز خودش بیرونه تو هفته سه شبش تا ۱۱ باشگاهه من همش تو خونه پوسیدم باردارم هستم

دیروز گفت شب ببرمت بیرون شام خونه پدرشوهرم بودیم طبقه پایینمونن بعدشام اومدم اماده شدم ک بریم میبینم اومده میگه خواهرم اومده نمیریم کنسله گفتم بمن چ مگه اومده خونع تو گفت نه زشته نمیریم منم در خونه رو محکم ب هم زدم ک بفهمن چخبره

اومدم یساعت انقد گریه کردم بچه تکونم نمیخورد ترسیده بود بعد پیام داده اینا میگن پاشو ببرش بیا بریم گفتم لازم نکرده منتظر دستور اونا بودی نمیام

اخرشبم اومد حرف نزدم باهاش امروز در حد خرید خونه پیام دادم بهش دیگه اومد هرچی خودش حرف زد جوابشو ندادم اصلا نگفت ببخشید یا امشب میبرمت

منکه دیگه هیجا باهاش نمیرم حال و روز دیشبمم فراموش نمیکنم ک حتی نیومد ببینه زندم یا مرده

دلم خیلی شکسته و بی احساس شدم دیگه حتی خوشم ازش نمیاد تموم شد برام چون شخصیتمو زیر سوال برد یعنی شما مهم تراز زنم هستید🥲

حالا حق دارم شما جای من بودید چکار میکردید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حق داری،باید الان بیشتر حواسش به شما باشه،همین قدر قهر و دعوا کافیه،خیلی کشش نده،منت کشی کرد قبول کن دیگه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
خب حق داری،باید الان بیشتر حواسش به شما باشه،همین قدر قهر و دعوا کافیه،خیلی کشش نده،منت کشی کرد قبول ...

نمیتونم ببخشمش بار اولش نیست 

من دوسدارم موهامو ببافه بعد میگه بلد نیستم و اینا

اونوقت یبار همین خواهرش دراز کشیده بود رو پاهاش چنان موها خواهرشو ناز میکرد حتی براش بافتشون 

این یک نمونشه ببین دلم چقد خونه