مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 1066 عنوان کیا گین آپ خوردن 121 بازدید | 23 پست میخوام گین آپ بخورم بنظرتون تو یه هفته چاق میشم اخه یه هفته دیگه عروسی داریمهر روشی بلدین تو یه هفته جواب بده بگین لطفا گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱 1404/06/22 | 12:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلziba عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 1345 اگه با بدنت سازگاری باشه اره میدونی فرقمون چی بود ؟!من تورو زندگی کردم.. تو منو تجربه
خرافه عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 1721 نخور پوستت تیره میشهمن یمدت میخوردم رنگ پوستم تغییر کرده بود دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 1066 قد و وزنت چنده 54وقدم 165 گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
مستعارچیه عضویت: 1403/12/17 تعداد پست: 1994 اصلشو پیدا کن ، دوتا از دوستام خوردن برا یکی خوب بود چاق شدیکی دیگه داغون شد ، جوش ، ریزش مو ، دندون دردفکر کنم دومی تقلبی بهش دادن آمین شود هرآنچه میپنداری ..🫧🌷
shadmehramm عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2956 من خوردم البته همراه با ورزش و تغذیه .چاق ک نمیشی ب اون صورت ولی وزنت یه ۳، ۲ کیلو شاید بیشتر بشه اونم بعد یکی دوماه . ن یک هفته . از جای معتبر بخری . اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 1066 اصلشو پیدا کن ، دوتا از دوستام خوردن برا یکی خوب بود چاق شدیکی دیگه داغون شد ، جوش ، ریزش مو ، دندون ... میدونی اصلش چجوریه عزیزم؟ گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 1066 من خوردم البته همراه با ورزش و تغذیه .چاق ک نمیشی ب اون صورت ولی وزنت یه ۳، ۲ کیلو شاید بیشتر بشه ... من یه هفته ای میخواممم باید زودتر دست به کار میشدم☹️ گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
____raha____ عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 703 54وقدم 165 خیلی عالی که حالت ظریف و مانکن ولی اگه میخوایی بابام یه پودر از عطاری میخره به اسم جنسینگ دوساله میخوره خیلی اشتها اوره همه عطاری هام دارن بخور هرکی گفت چاقی اونم بخور🥲🥢
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 1066 اگه با بدنت سازگاری باشه اره راستش یه پرستاری فامیلمونه گفت آبی شو بخور عوارض نداره گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 1066 نخور پوستت تیره میشهمن یمدت میخوردم رنگ پوستم تغییر کرده بود اضافه وزن داشتی؟ عوارض دیگه ای نداشت؟ گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 1066 خیلی عالی که حالت ظریف و مانکن ولی اگه میخوایی بابام یه پودر از عطاری میخره به اسم جنسینگ دوساله میخ ... مرسی اره ولی بنظر بقیه لاغرم چون خودشون چاقن😐😂 گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 1066 خیلی عالی که حالت ظریف و مانکن ولی اگه میخوایی بابام یه پودر از عطاری میخره به اسم جنسینگ دوساله میخ ... عوارض ک نداشته؟ گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
shadmehramm عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2956 من یه هفته ای میخواممم باید زودتر دست به کار میشدم☹️ اره الآنم بیخیال شو . یه هفته ای نمیشه ب خودت آسیب میزنی . خیلی خوبی اعتماد ب نفس داشته باش . بزار بعدا آروم آروم ب خواسته هات برسی .ولش کن الان یه هفته هیچ تغییری رخ نمیده هر کی هم راه حل بگه دروغه همش عوارض هست و خطرناکه. چیزی الکی نخور. اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸