2777
2789
عنوان

مثل خواهرم باشید نه مثل من

320 بازدید | 16 پست

از بچگی من همیشه هر چی خانوادم میگفتن میترسیدم و گوش میکردم جرئت مخالفت نداشتم سریع عذاب وجدان میگرفتم برای کاری که حتی اشتباه هم نبود و دلسوزی بیجا داشتم  جرئت اعتراض نداشتم نتیجش شد اینکه من حرف گوش کن هم خیلی آرزوهامو به خاطر خانوادم از دست دادم هم بچه ی محبوبشون خواهرمه 

اما خواهرم هم خوشبخته هم بیشتر دوستش دارن هم بیشتر براش ارزش قائلن وبراش خرج میکنن اوایل با اون هم مخالفت میکردن اما اون اهمیت نمیداد خودخواه بود با ناراحتی و دعوای پدر مادرم از خواسته هاش کوتاه نمیومد 

خودخواه باشید و خودتون داستان زندگی تون رو بنویسید قلمو برای یه خطش هم به هیچکس دیگه ای ندید چون بعدا که داستانتون قشنگ نشد و نتونستن بهتون افتخار کنن هیچ کدومشون گردن نمیگیرن چه گندی به زندگیتون زدن و میگن به ما چه خودت عرضه نداشتی به آرزوت برسی 

تو از اولش هم هیچی نبودی و هیچی هم نمیشدی 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا همه جااا هر کی ک ساکت تر و حرف گوش کن تره،بیشتر نادیده گرفته میشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

منم شخصیتم تقریبا مثل توئه بهش میگن مهر طلب 

خودمو برخوردی فدای دیگران کردم بیخودی می ترسیدم آخرش هم اضطراب و افسردگی اومد دنبالش

با این تفاوت که من تک فرزندم 

منم شخصیتم تقریبا مثل توئه بهش میگن مهر طلب خودمو برخوردی فدای دیگران کردم بیخودی می ترسیدم آخرش هم ...

خب حالا که همه جمعیت اینجا 

کسی هست قدمی برداشته باشه برای تغییر که موثر باشه بگه ما هم استفاده کتیم

منم شخصیتم تقریبا مثل توئه بهش میگن مهر طلب خودمو برخوردی فدای دیگران کردم بیخودی می ترسیدم آخرش هم ...

من همیشه خواسته هامو ارزون فروختم به یه حرف به یه محبت الکی به یه حس گناه و عذاب وجدان به یه دلسوزی بیجا

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

من یه جوریم که در ظاهر همه میگن چه خوب به حرف خانوادت گوش میدی ولی دقیقا برعکسه اینه یه کاری میکنم خانواده به حرفم گوش میدن😂😂😂

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

ما خوبا حروم میشیم

شاید تعریفمون از خوب بودن اشتباهه 

آدم خوب اول از همه به خودش بدی نمیکنه 

شاید تعریفمون از خوب بودن اشتباهه آدم خوب اول از همه به خودش بدی نمیکنه

اون موقع از نظر آدما تو آدم خوبی نیستی 

میشی یه آدم خودخواه

که من الان بهش رسیدم خودخواه بودن خیلی بهتر از خوب بودنه

اون موقع از نظر آدما تو آدم خوبی نیستی میشی یه آدم خودخواهکه من الان بهش رسیدم خودخواه بودن خیلی بهت ...

خودخواها حداقل حسرت گذشته رو نمیخورن برعکس من که مدام به گذشته فکر میکنم به کارایی که میتونستم و انجام ندادم و ترسیدم یا به خاطر دیگران ازشون صرف نظر کردم

خودخواها حداقل حسرت گذشته رو نمیخورن برعکس من که مدام به گذشته فکر میکنم به کارایی که میتونستم و انج ...

دقیقا

بعضی وقتا باخودم فک میکنم

بخاطر چی وبخاطرکی اون چیزی که میخواستم نبودم

پشیمونم پشیمون