2777
2789

به نظر خودم 

آدمای قوی خودشونو توضیح نمیدن سریع از خودشون دفاع نمیکنن خودشونو از هر کسی تو دنیا بیشتر دوست دارن و اگر فداکاری یا مهربونی میکنن به خاطر باور و رضایت قلبی خودشونه آدمای قوی هیچ وقت کاری رو به خاطر توجه یا رضایت دیگران انجام نمیدن و مهم ترین ویژگی شون اینه که حرف زیاد نمیزنن و با حرافی و ناله و غیبت و درد و دل نمیان ناراحتی کارهایی که جرئتش رو نداشتن به موقع انجام بدن  رو برطرف کنن 

آدم ضعیف هم دقیقا برعکسه 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا الان‌من ضعیفم چون خودمو توضیح میدم . با هر کی حرف میزنم

خودنو مهم نمیدونم

حتی تو اتوبوس دوست دارم از خودن بگم و این نشونه تنهاییه که نمیدونم چطور حلش کنم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

کلا آدم ضعیف رو میتونم توی یه کلمه توصیح بدم : من

خودم هم ضعیف هستم اما همیشه دوست داشتم قوی باشم خیلی وقتا سعی کردم تظاهر کنم قویم اما بازم میدونستم قوی نیستم و همش تظاهره

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

دقیقا الان‌من ضعیفم چون خودمو توضیح میدم . با هر کی حرف میزنمخودنو مهم نمیدونمحتی تو اتوبوس دوست دار ...

منم همین جوری هستم 

واقعیتش از خودم بدم میاد مدام از خودم انتقاد میکنم نباید فلان جا فلان حرفو میزدم یا فلان رفتارو میکردم 

همیشه به خواهرم حسودیم میشد که چرا انقدر قوی و با اعتماد به نفسه برعکس من 

منم همین جوری هستم واقعیتش از خودم بدم میاد مدام از خودم انتقاد میکنم نباید فلان جا فلان حرفو میزدم ...

دقیقا

خیلی کار داریم تا به قوی بودن برسیم . اما میشه ولی نمی خواهیم چون مستمر درگیر خودمون نیستیم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم