ببخشید اگه طولانیه.ما ۵تا خواهریم و یک برادر.برادرم از ما کوچیکترو ۲۰ساله هست.از اول مادر پدرم داداشمو تافته جدا بافته میدونستن.این پسر هرچی خواست دم دستش بود.الانم توی ۲۰سالگی خونه و ماشین و آیفون و آیپدو کلی چیزا داره.من چون تو این شهر زندگی میکنم آمارش به گوشم میرسه که چکارایی میکنه.برای نمونه با دخترای سن بالاتر از خودش میگرده سیگار و مواد و مشروب مصرف میکنه و پارتی میره و به عبارتی پولای بابامو خرج بقیه میکنه.یه بار چندسال پیش به مادرم گفتم واسش گوشی نخرید یوقت چیزا بد تو گوشیش میبینه یا تو لاین و اینا با دخترا ارتباط میگیره.با یه لحن بد گفت نخرم که واسه تو بخرم.به خواهرمم گفته بود من چشم دیدن داداشمو ندارم.یه دفعه هم گفتم تا هنوز گواهینامه نداره ماشین نخرید واسش.گفت تو اگه ماشین میخوای به شوهرت بگو.بارها داییمو عموم هم آمار کاراشو به خانوادم دادن اما خانوادم گفتن اونا حسودیشون میشه!الان من نمیخوام برادرم بیشتر از این به قهقرا بره از یه طرفم میترسم به خانوادم بگم باز منو تحقیر کنن.شوهرم میگه به تو ربطی نداره اما عذاب وجدان دارم که نگمو بعدا که مشکلی پیش اومد خانوادم بگن تقصیر توئه که نگفتی.با شوهرم صمیمیه و از گندکاریش به شوهرم میگه و شوهرم با خنده به من میگه منم خجالت میکشمو حس میکنم داره بهم سرکوفت میزنه.اینم بگم عادت داره کاراشو گردن بقیه میندازه.اونروز تو ماشین ما بودو پیاده که شد پاکت سیگارش از جیبش افتاد و بابام که بهش گفت چیه گفت تو ماشین فلانی بوده من گذاشتم جیبم واسه خنده! چیکار کنم؟ دارم دیوونه میشم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا دخالت نکن... هیچی نگو... تو همین نی نی سایت یه خانومی اومد از رو دلسوزی نذاره داداشش راه اشتباهش رو ادامه بده که داداشش گند زد به زندگیش... تو به اندازه ی کافی به خونوادت گفتی دخالت بیشتر فقط تو رو آدم بده میکنه
^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
اخه نگم که بد میشه.آبرو کل خانواده میره.ما خانوادمون از این مشکلات نداشته تا الان
خانومی تو بگی هم هیچی درست نمیشه... داداشت انکار میکنه... خونوادت هم حرف تو رو باور نمیکنن... در نهایت هم حتی اگه ثابت بشه و داداشت خراب شه خونوادت که به پسرشون بیشتر اهمیت میدن تو رو آدم بده میبینن...فردا شوهرت هم میگه بهت گفته بودم دخالت نکن... در کل اونی که از چشم همه میفته خودتی
^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^