2777
2789

البتع نه خیانت جنسی

در حد چت و این چیزا

حالا خصوصیات زن

هفته ای یه بار فقط حمام میکنه

مسواک اصولا نمیزنه نهایتش فقط قبل رابطه اونم گهگاهی

از لحاظ ظاهر و قیافه جوری که همسرش نمیپسنده میگرده

وظایفشو انجام میده ولی اوقات بیکاری فقط گوشی به دست لم میده و اصلا به همسرش توجه نمیکنه حتی وقتی همسرش باهاش حرف میزنه جواب نمیده یا نهایتا کوتاه جواب میده

وقتی همسرش ازش میخواد بهش بیشتر توجه کنه جواب درستی نمیده و گهگاهی هم غر و لند و دعوا میکنه که چرا گیر میدی

به خانوادش و بچش خیلی اهمیت میده و بیشتر از همسرش تو اولویتش هستن از نظر محبتی

البته

در کل مهربونه و اخلاقش خوبه

ولی این خصوصیات هم داره

ضمنا 

چند بار هم همسرش دیده که خیانت در حت چت کردن داشته

حالا تصور کنین بهیییییییییییچ عنوان امکان طلاق دادنشو نداره

زندگیشو دوست داره و نمیخواد از هم بپاشه

زنش ویژگی های خوب هم داره البته

اما اگه مرد بخاطر کمبود توجه از سمت همسرش که بارها هم ازش خواسته و فایده نداشته بره خیانت کنه بهش حق میدین؟

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن هر چی باشه مرد حق نداره بهش خیانت کنه..میتونن جدا بشن بعد هر غلطی خواستن بکنن...نمیخونم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

نه.مثل زنایی حرف میزنی که توصیف یه زن و الکی از شوهره شنیدن که میخواسته فقط مخشو بزنه.همه مردا موقع خیانت زناشون میشن مذخرف و کثیف و زشت و بی محبت.لو که میرن میفهمی طرف با یه فرشته بوده و به غلط کردن میفتن!

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am