2777
2789
عنوان

بچمو بدجور زدم عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 27 پست

متاسفانه شاید خود زدن یادش بره ولی اون حس نه

بچست نمیفهمه چشم حساسه و نباید اینکارو کنه

تو که چیزیت نشد شد؟خب براش توضیح میدادی که یه پسر کوچولوی جنتلمن باشه 

وقتی تو نمیخوای بزنتت تو هم نباید بزنیش

این مثل این میمونه که بگی چون من از تو بزرگترم و در حال حاضر قویتر یعنی اجازه اسیب فیزیکی بهت رو دارم.بعد ۴۰ سال دیگه این موضوع میتونه عوض بشه و اون تو رو بزنه

راه های بهتریم برا تنبیه هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نمیخوای بچه ت گوشی دست بگیره نباید جلوش گوشی دستت باشه. بچه ها رفتار والدین رو مثل دوربین فیلم برداری میکنن و اجرا میکنن. گوشی رو بذار کنار و باهاش بازی کن هیچ وقت دیگه بهونه گوشی رو نمیگیره. 

دیگعن زنش بهشم بگو زدن بده بهش بگو گوشیم نباید زیاد بازی کنه من که هیچی یادم نمیاد فقط ۱۵سالگی به بعدو یادم میاد 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

خدا کنه یادش بره دوست نداشتم بزنمش

میفهمم تو از قصد نکردی و کنترل خشمت رو از دست دادی 

قابل درکه ولی این راه درستش نیست

حتی اگه خود کتکه یادش بره و اسیب بدنش خوب شه اسیب قلبش نمیشه

ممکنه بعدا با هر چیز کوچیکی فکر کنه ممکنه بزنیش

یعنی یادش میره خیلی بدم زدم

خدا خیرت بده، حداقل بچه رو جوری نزن که خدایی ناکرده ناقص بشه

منم عصبیم و بچه رو زیاد میزنم. اما حواسم بوده جای حساس نزنم

البته چندروزه توبه کردم، بچه ام دو سال‌ و هفت ماهشه، بچه های دیگه میزننش فقط گریه میکنه، درحالیکه قبلا مقابله به مثل می کرد.

فهمیدم بچه رو ناخودآگاه دارم تو سری خور بار میارم. توبه کردم که دیگه نزنمش. جگرم خونه از عصبانیتهام و کتکایی که زدم. خدا کمکم کنه از این به بعد مادر خوبی باشم براش یا بمیرم ولی دیگه هیچوقت بچه امو نزنم 💔

قانون بذار براش تایم بذار آلارم گوشی رو بذار که دو بار زنگ بزنه بار اول مثلا نیم ساعت بعد بار دوم 35 دقیقه بعد 

بهش بگو دو بار زنگ میخوره بار دوم باید گوشی رو بدی 

اون بار اول بهش یه هشدار میده بار دوم دیگه می‌دونه اخرشه و باید تحویل بده گوشیو 

دفعه بعد که اومد بهش نگو نه ، توی نه گفتن به بچه خسیس باش هر چی میخوای بهش بگی ببین چطوری میتونی بهش آره بگی 

اومده سراغت میگه گوشی بده فقط قانون رو اعلام کن امروز بازی کردی فردا دوباره بازی می‌کنی الان دوست داری چه بازی ای کنی که خوشحال بشی ؟  ینجا بهش گزینه نده که مثلا با فلان چیز بازی کن که بستر برای این باز بشه که بگه نه نمی‌خوام 

فقط ازش بپرس اون خودش راه حل رو پیدا کنه هر تصمیمی گرفت بگو به به عجب فکر خوبی به ذهنت رسید که خمیر بازی کنی خیلی دوست دارم برام ماشین درست کنی ازش عکس بگیرم به بابایی نشون بدم تموم میشه 

آره مادر ممکنه گند بزنه گند تو ممکنه زدن باشه گند من یه رفتار دیگه ولی مهم اینه توی خلوت به جای اینکه فقط غصه بخوریم ببینیم چه راه مسالمت آمیزی میتونیم پیدا کنیم که به ذهنمون برنامه بدیم 

وقتی به ذهنت برنامه میدی ذهن در لحظه راهکار داره و همون راهکار رو انجام میده ، بیخودی فوری نمیره توی تنظیمات کارخونه که پدر مادر خودمون باهامون رفتار داشتن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

راستش وقتی بچه با پا میزنه تو چشمت یه جورایی حق داری

اصلا حق نداره، طفلی فقط سه سالشه، چی میفهمه بچه

بخصوص که وقتی مادر از بچه عصبانی بشه و اونو کتک بزنه، بچه هم همین روشو یاد میگیره برا وقتی که از چیزی ناراضیه