2777
2789
عنوان

اسفند ماهی ها چه جوری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اضطرابی هستی و آقا هم اجتنابی ؟(:

نه اصلا چون دیتیل زیاده دوست ندارم روایت گر جانب دارانه ای باشم

مثلا من بیشتر مواقع متکلم وحده بودم 

اگه حرفی نمیزدم عمده مواقع مکالمه ای در کار نبود

خیلی وقتا که دوست داشتم اونم از روزش بگه خب میگفت چیزی نبوده یا میگفت میدونی که من کم حرفم 

یا مثلا من دوست داشتم خیلی بیشتر باهاش وقت بگذرونم ولی خب نمیشد 

وقتی اعتراض میکردم میگفت نباید بابت اینکه من روتین خودم رو دارم و شاید دوست ندارم الان این کار رو با تو انجام بدم بهم حس بدی بخوای بدی و مطرحش کنی 

نه اصلا چون دیتیل زیاده دوست ندارم روایت گر جانب دارانه ای باشممثلا من بیشتر مواقع متکلم وحده بودم ا ...

پس شاید مشکل از هیچکسی نبوده،فقط شما برای هم ساخته نشده بودین همین

به این فکر کن ممکن بود خدایی نکرده این جدایی وقتی بچه داشتی اتفاق میقتاد.پس خوشحال باش چیزی که برات خوب و درست نبود از زندگیت رفته 

سعی کن بری تراپی عزیزدلم تا این سوالات بی جواب بهت آسیب نزنه

بهترینارو آرزو دارم واست قشنگم 🌺

🦋✨

چرا خوشبختانه منم همین‌طور شیرین زبان🍓

درسته جدایی در هر سنی باشه شکننده هست خصوصا برای دختر ،ولی سن که بره بالاتر آدم آروم تره و پخته تر و قوی تر و می‌تونه از شکست ها درس بیشتری بگیره و کمتر تر کارای هیجانی انجام بده 

موفق و سلامت باشی مهربون دختر ✨🫂❤️‍🩹

🦋✨

پس شاید مشکل از هیچکسی نبوده،فقط شما برای هم ساخته نشده بودین همینبه این فکر کن ممکن بود خدایی نکرده ...

آره دنبال برچسب زدن نیستن که حتما یکی اشتباه کرده باشه گفتم که نمیگم اصلا عاشق نبوده بوده ولی خب این شده...

شاید قسمت من هم این بوده که از دور بخوام با خاطرات خوبم ازش بگذرونم

تراپیست هم گزینه خیلی خوبیه

ممنونم مهربونم بابت آرزوی قشنگت💛

آره دنبال برچسب زدن نیستن که حتما یکی اشتباه کرده باشه گفتم که نمیگم اصلا عاشق نبوده بوده ولی خب این ...

یادت نره عشق هیچوقت از بین نمیره بلکه از فردی به فرد دیگه انتقال داده میشه :)

بدون یه عشق دیگه ای هم میاد تو زندگیت جبران همه ی ای اتفاقات باشه و خوب باشه 🫂🌺

قربونت برم 🩵

🦋✨

یادت نره عشق هیچوقت از بین نمیره بلکه از فردی به فرد دیگه انتقال داده میشه :)بدون یه عشق دیگه ای هم ...

امیدوارم اون ازش بهره مند بشه و عشق تو زندگیش جاری بشه و کم کاری های منو جبران بکنه 

خیلی خوشحال شدم باهات هم صحبت شدم✨️