2777
2789
عنوان

پره پاک شده لیمو عمانی🍋

237 بازدید | 17 پست

بریزم قورمه سبزی دیگه تلخ نمیشه؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه پوست لیمو و هستش تلخ میکنه

پس دلیل تلخ شدنا زود اضافه کردن لیمو‌ کامل بوده

ممنون

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

من وقتی ابلمیو گرفتم.صافش کردم.اون تفاله رو قشنگ پاک کردم هسته هارو جدا کردم.گزاشتم فریزر.برای خورشت ...

تلخ نمیشه؟

من عصاره ی لیموی الیت رو جایگزین لیمو عمانی کردم عالی میشه

چه خفن میرم تو کارش

تلخ نمیشه؟

اصلا..وقتی صافش کردم زود گزاشتم داخل ظرف در بسته.داخله فریزر..

هوا زیاد بخوره تلخ میشد.بخاطر همان زود گزاشتم فریزر

جدیدا استفاده میکنم.از وقتی لیمو گرون شده

لیمو میندازم بعضی موقع.با چاقو سوراخش میکنم.

میزارم داخل یه ظرف ابجوش میریزم.دو سه بار ابشو عوض میکنم.طی دوساعت

بعداز دسط نصف میکنم هسته میگیرم.نیم ساعت اخر میندازم داخله خورشت

ولی گرون شده.اخر بار کیلو ۷۰۰ هزار بود.دیگه نخریدم

خارجی بود لیموعه

لیمو میندازم بعضی موقع.با چاقو سوراخش میکنم.میزارم داخل یه ظرف ابجوش میریزم.دو سه بار ابشو عوض میکنم ...

وای اینطوری که کل مزه ش میذه رو ساعت یه جا دیگه بجوشه

وای اینطوری که کل مزه ش میذه رو ساعت یه جا دیگه بجوشه

من از ترسم اینطوری میکنم.میگم نکنه پوستش تلخ باشه.حتی از داخلشم میخورم بعد میندازم.

دو ساعت نهایت یک ساعت پیش امده..نیم ساعت اخر خورشت به خورشت اضافه میکنم.طعم لیمو تووش قالب میشه..