وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
من وقتی ابلمیو گرفتم.صافش کردم.اون تفاله رو قشنگ پاک کردم هسته هارو جدا کردم.گزاشتم فریزر.برای خورشت ...
تلخ نمیشه؟
من عصاره ی لیموی الیت رو جایگزین لیمو عمانی کردم عالی میشه
چه خفن میرم تو کارش
لیمو میندازم بعضی موقع.با چاقو سوراخش میکنم.میزارم داخل یه ظرف ابجوش میریزم.دو سه بار ابشو عوض میکنم ...
وای اینطوری که کل مزه ش میذه رو ساعت یه جا دیگه بجوشه