2777
2789

از همه نظر خوب بود

قضیه‌ش جسته و گریخته تو تاپیکام هست

دیشب باز پیام داد و از دوستم خواستم از همکاراش راحع بهش بپرسه جواب داد که تو سن ۲۰ تا ۲۵ سالگی که باهاشون همکار بوده با یه زن مطلقه دوست بوده و کلا هم زیاد میرفته دایرکت دخترا

نمیدونم واقعا واسم سخته بپذیرم که ازش بگذرم

چکار کنم

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی ک ۳۶ سالشه و ازدواج نکرده (البته منظور من همه نیست )ی سری ها واقعا هر غل..ی دلشون میخواد میکنن و وقتی ک خسته میشن میرن سراغ ازدواج وقتی ک دیه همه رو شناختن بعدشم منظور ی دختر آفتاب و مهتاب ندیده ان

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

کسی ک ۳۶ سالشه و ازدواج نکرده (البته منظور من همه نیست )ی سری ها واقعا هر غل..ی دلشون میخواد میکنن و ...

اره من تا حالا تو رابطه نرفتم

برات. سخته هه خوبه ازدواج کنی بعد طلاق بگیری ، اونوقت راحته ؟؟؟؟ مغزت کار میکنه 🙃🤔

همش فکر میکنم درست میشه با من

من ۲۶اون الان ۳۶

سنت مناسب ازدواجه، عزیزم به این فکر کن که این فکرا که شوهرت با خانما بوده بعدا ک باهاش ازدواج کردی اذیتت نمی کنه؟ با خودت صادق باش

من قبل ازدواج رو نامزدی قبلی شوهرم گیر نبودم اما بعد از ازدواج شد عین خوره رو مغزم البته کار خارج از عرفی هم شوهرم انجام نداده بود

مامان یه آقا پسر گوگولی

کسی ک ۳۶ سالشه و ازدواج نکرده (البته منظور من همه نیست )ی سری ها واقعا هر غل..ی دلشون میخواد میکنن و ...

من عاشق پسری بودم پسره ۳۵ سالشه 

الات با دختر چشم و گوش بسته ۲۰ ساله ازدواج کرده 

زمان مجردیش با زن های ... مسافرت میرفته 

از نظر شما ازدواج با این جور پسرا چ مشکلاتی داره ؟؟.

زمان متاهلیشون هم ممکنه برن دنبال زن های خراب ؟؟ 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏