2777
2789
عنوان

برو خدا بیاین‌سوال‌دارم

186 بازدید | 23 پست

‌من‌میخوام‌طبیعی‌زایموان‌کنم میشه یکی درمودر‌پارگی‌و‌درد‌زایمان‌‌برام‌توضی‌بده‌‌وقتی‌پارشیم‌بخیه‌میزنن‌و‌دررد‌‌داره

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم‌چرا از الان این استرس ها رو بخودت میدی .اوایل بارداری خیلی مهمه آرامش. بذار حداقل ۳ ماه اول بگذره.جنین توی آرامش بزرگ بشه.استرس بخودت نده تا اون‌موقع کلی تایم داری تا فک کنی و ببینی کدومش برات بهتره.درضمن نظر دکتر هم مهمه بنا به شرایطت 

تاپیکات فیکن لطفن سوالات جن.سی و پارگیتو اینجا نپرسهمشونم در مورد بارداری و سقط مداوم و شوهر خیالی ک ...

عزیزم‌تاپیک‌قبلی‌هم‌گفتم‌‌خواهرم‌بخواطر‌مشکلات‌خانولدگی‌از‌گوشی‌من‌استفاده‌میکنه‌چند‌بار‌بگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانوما تاپیکای قبلشو بخونین

‌خسته‌شدم‌بزار‌یبار‌بگم‌برای‌همیشه‌خواهرم‌‌شوهرش‌‌ازس‌گوشی‌‌رو‌گرفته‌

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پاره نمیشی که پارت میکنن😂😂😂تهش مثل من باید بری تنگش کنی خلی مگه سزارینو انتخاب کن

جدی‌پاره میکنم درد‌داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرم باید دست ۳ نفر باشه

به احتمال زیاد.

چون دیروز زده توی اقدام هستم. و خواهرم بارداره.امشب زده باردارم.کل تاپیک هارو اگه بخواییم بخونیم و نگیم که فیکه فقط درصورتی درست درمیاد که دست ۳ نفر باشه شایدم بیشتر