اول اخلاقای خوبش بسیار چشم پاکه اهل خیانت نیست حتی دوران مجردیش هم نبوده اهل رفیق بازی دم ودود مشروب تحت هیچ شرایطی. نیست نمازم میخونه بسیار دست ودلبازه خرید خونه خوراکی لباس واسه زن وبچش کم نمیزاره اهل مسافرته خانوادش هیچ دخالتی تو زندکیش نمیکنن هیچ وقت درخواست پول و کمک ازش ندارن خانواده همسرش یا مهمان هر چقدرم خونه اش بیاد خیلی خوشحال میشه همسرش هرچقدر کمک خانوادش کنه هیچی نمیگه پول به کارت زنش هر ماه میزنه بدبین نیست با آرایش و پوشیدن لباس کوتا و بیرون رفتن زنش مشکلی نداره لباساشو هنیشه خودش اتو میکشه خیلی کم پیش میاد قهر کنه اما اخلاقای بدش
وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
هیچ وقت عذر خواهی نمیکنه خانوم گواهی نامه داره. ولی نمیزاره رانندگی کنه عصبانی بشه میبینی متکا پرت میکنه یا حرف زشتی هم میزنه تو کارای خونه کمک نمیکنه مگه اینکه مهمان بیاد اونم کم کمک میکنه از عروسی رفتن و اینا خوشش نمیا. حتی اگه آشنا باشه کم پیش میاد بره اصلا احساسی نیست چی بشه بگه دوستت دارم حرفاشو رک میزنه زورگویی هم میکنه حرفی هم میزنه گردن نمیگیره فک میکنه حرف خودش درسته زنش مقصره حالا بنظرشما چطو آدمیه
وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوبیاش خیلی خوب بود و ضروری.. خداروشکر. ولی بدیاشم رو اعصاب بود. مخصوصاً زورگویی و حرف حرف خودشه. فک کنم ما خانوما تنها چارمون اینه که بپذیریم هر مردی یه پکیجی از خوبی ها و بدیاست. حالا اینو ول کنی بعدی هم معلوم نیس خوبیا و بدیاش چیا باشه.. نمیدونم کار دذست چیه واقعا.. چون خودمم بین خوبیا و بدیای همسرم گیرم🥲😂😂