2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیست درسته یکم ظرافت داره تو رفتارش ولی کاملا عادیه بعدشم خیلی از گ ی ها هم رفتار عادی دارم کلا تو ج ...

اخه مردا خیلی رو مردونه بودنشون حساسن

این حجم از ظریف مریف بودنو فقط بین اعضای LGBT دیدم

اخه مردا خیلی رو مردونه بودنشون حساسناین حجم از ظریف مریف بودنو فقط بین اعضای LGBT دیدم

اشتباه می کنی

روحیه و تفکرات متفاوته 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اون به خاطر بی بی فیس بودنش و قدش ، وگرنه بدبخت صدای مردونه داره پوششم که مردونه ست حتی نوع صحبتش

چون چشممون فقط مردایی با صدای کلفت که وقتی می شینن پاهاشون باز می زارن و روهم نمی زارن، یا نمی رقصن ندیدیم تو جامعه مون،برامون تعجب برانگیزه 

مثلا خیلیا به بازگیرا و خواننده هایی کره ای که چهره عروسکی دارن و می رقصن هیت میدن میگن مرد نیستن،لوسن

ولی واقعیت اینکه تفکرات و ذهنیت ها متفاوته و این تفاوت باعث جلب نظر ها و قضاوت میشه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀