2777
2789

سریع بیاید تاپیک منو نگاه کنند و بگن برو بابا تو شوهرت فلان 

ولی عیب نداره میپرسم 

من رمز دوتا گوشی های شوهرم هم میدونم خودش داده 

بعد اون روز بعد از چند وقت با یکی از فامیلهام رفتم بیرون 

شوهرم خونه بود 

وقتی شب خوابید نگاه گوشیش کردم دیدم از دوتا دختر که تو بالکن همسایه رو به رویی مون بودن عکس گرفته فقط سرشون مشخص بود 

کم سن و سال هم نیستن تقریبا ۳۰ اینا یا کمتر بودن 

با رکابی نشسته بودن و می خندیدن انگار فیلم نگاه کنند یا فقط شوخی بکنند  

قبلا هم خودم دیده بودم توی بالکن میان و البته خیلی بلند میخندن و حرف میزنن خب خونه شون  و دلشون می‌خواد راحت باشن من کاری باهاشون ندارم 

خیلی ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم 

روز بعد دیدم عکسها رو پاک کرده ، عکسها هم تار بود و فیافه هاشون زیاد مشخص نبود فاصله زیاده تقریبا

حالا واقعا فکرم درگیره نمی‌دونم به روش بیارم ؟ بگم ؟ نگم ؟ 

واقعا فکر کنید مساله خودتون چکار می‌کنید؟؟ 

حق داری عزیزم آدم بهش برمیخوره، ولی تجربه ثابت کرده بهش چیزی نگی بهتره و اصلا بروز نده چون محاله قبول کنه و کتمان میکنه اعتماد بینتون از بین میره و دفعه بعدی بخواد کاری کنه محتاط تر میشه و دیگه نمیفهمی ، هزار شاید وجود داره شاید فقط کنجکاو شده و عکس گرفته این یبار رو به روش نیار ولی مراقبش باش ببین همچین موردی تکرار میشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا نگو اهمیتی نداره 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حق داری عزیزم آدم بهش برمیخوره، ولی تجربه ثابت کرده بهش چیزی نگی بهتره و اصلا بروز نده چون محاله قبو ...

اخه باز یه بار دیگه دیده بودم ازش فکر کردم اشتباهی گرفته 

این میشه بار دوم 

واقعا نمی‌دونم چه مرگشه !!

اصلا چرا ؟؟ 

اخه این بار دومش میشه هی میخوام بهش بگم اومدن زنگ در رو زدن فهمیدن ولی پشیمون میشم نمی‌دونم بگم

حالا یه بار که خودت دیدی تعریف کن براش

بگو نمیدونم چرا این دخترا این مدلی ببین حرفی میزنه بگو یه بار تو عکسشون رو گرفته بودی گفتم یقین میخوای نشون من بدی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حالا یه بار که خودت دیدی تعریف کن براشبگو نمیدونم چرا این دخترا این مدلی ببین حرفی میزنه بگو یه بار ...

نمی‌دونه گوشیش رو چک می‌کنم 

فکر میکنه بهش اعتماد دارم 

بفهمه رمزش رو شاید عوض کنه 

نمی‌دونه گوشیش رو چک می‌کنم فکر میکنه بهش اعتماد دارم بفهمه رمزش رو شاید عوض کنه

اهان پس لو نده