2777
2789

من یه شوهر عمه عوضی دارم حتی زمانی هم که از همسرم جدا نشده بودم منو مسقره میکرد و پدر بزرگممم مسقره میکنه الانم همین جوریه مدام هرسری ببینه یه حرفایی میزنه. من احترامشو نگه میداشتم و هیچی نمیگفتم تااین که امروز گفتم من تا حالا هیچی بهت نمیگفتم و احترام تو نگه میداشتم من مسقره شما نیستم که هرسری میایید و مسقره میکنید و میرید  من بعد ببینم بشنوم مسقره میکنی چه من چه پدر بزرگم کارب باهات میکنم بگی غلط کردم و گوه خوردم گرفتی س شو انداخت پایین و هیچی نگفت ولی ناراحت شدن نظر شما چیه؟؟پدر بزرگ من نزدیک ۹۰سالشه خودشو با اون یکی کرده مدام مسقرش میکنه فکر میکنه منم مثل اونم هیچی نمیگیم ولی هرچی از دهنم در اومد گفتم نظرتون؟؟ 

انقدر حواسم به کلمه مسقره بود نتونستم تمرکز کنم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب کردی 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
خوب کردی دلم خنک شد بره دیگه پیدا نشه مگه آب نون تو این میده هر چی بگه آدم هیچی نگه د

اینا بخاطر حرفای مادر بزرکم که میاد و حرف صد من یه غاز میزنه داد و هوار راه میندازه میترسن ولی یواش یواش جوابشو دادم 

اینا بخاطر حرفای مادر بزرکم که میاد و حرف صد من یه غاز میزنه داد و هوار راه میندازه میترسن ولی یواش ...

خوب کردی بعضی آدم ها فقط فک میکنم این دنیا از اونا هستش همه رو هر چی خواستن بگن هی بدم میاد

پدرت ،پدر بزرگت،مادربزرگت عمه ات مشکلی نداشتن تا حالا،شما از اینکه خودت رو مسخره کرده ناراحت بودی ل ...

ببین ما اصلان با اونا رفت و امد نداریم پدرمم اگه چیزی نمیگه واسه این که مادر بزرگم و میاد داد و هوار راه میزندازه عین این قوربتا ولی یواش یواش اونم درست میکنم چون الانم گفتم بهش تو سمت دختراتی من و خانوادم و پامونو اینجا نمیزاریم دیگه برادرممم گفتم راست میگه پدرمم گفت که من این طرف ها نمیام دیگه برو دخترات نگه دارن ترو بابا بزرگممم از مادر بزرگم میترسه چیزی نمیگه از بس مسغرش میکنه حالا ام یه نفر هست به شدتد مواضب حرکات شوهر عممه

خوب کردی بعضی آدم ها فقط فک میکنم این دنیا از اونا هستش همه رو هر چی خواستن بگن هی بدم میاد

من رک رو راست نشستم جلو مادر بزرگم گفتم تو دلت با اوناست زبونت با ما منم اصلان خوشم نمیاد نمیزارمم بابام بیاد داداشمم گفت راست میگه پدرمم گفت دیگه نمیام اینجا برو دخترات نگهت دارن