2777
2789

هر ماه چند روز قبل از پریود به شدت بدنم خسته ست و تو اون روزا بیشتر از  5, 6  ساعت نمیتونم کار کنم  . یکی دو روز اول پریودی هم درد وحشتناک دارم و فقط به خودم میپیچم.

کارای خونه و اشپذی و نظافت و تمیز کاری هم که کلا به عهده خودمه .

رسیدگی به پدر مادر هم که معمولا با دخترها و عروس هاست .

مردها میتونن از ۳۰ روز ماه رو ۲۶ روز کامل و هر روز حداقل ۱۰ ساعت واسه اهدافشون کار کننید و وقت بذارند .

ولی من از ۳۰ روز نهایتا میتونم ۲۰ روز و روزی ۵، ۶ ساعت واسه اهدافم کار و تلاش کنم

دیگه توان بدنیتون که مثل مردا نمیشه

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چرا خودتو با آقایون‌ مقایسه میکنی؟!

مثل مقایسه پراید با ماکسیما هس

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

برو شوش بابا چقدر اعتماد به سقفی سقف بالا سرت جر نخورد

منظورم خانما ماکسیما هستن 

چون دوس دارم موفق بشم .تو خیلی چیزا مثل کنکور یا محیط کاری با شرایط نابرابر و جسم نابرابر با مردها م ...

شما همین که تلاش میکنی صد هیچ از بقیه جلویی..

در حد توانت کار کن..خودتو اذیت نکن

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

چون دوس دارم موفق بشم .تو خیلی چیزا مثل کنکور یا محیط کاری با شرایط نابرابر و جسم نابرابر با مردها م ...

تحت هر شرایطی پرو باش در مقابل جنس نر حتی اگه در توانت نیست ولی اعتماد بنفس از اونا بالاتر باشه 

حق به جانب باش پرو در مقابلشون

@niniyar‍ این کاربرای مرد رو جمع کنید از نی نی سایت این جا هم یه دو دقیقه اسایش نداریم از دستشون

حالا ما یه شوخی کردیم 

اصلا مقایست خوب نبود اصلا ربطی نداشت بنظرم، مقدار تلاش چه ربطی به جنسیت داره

حرف شما منطقی نیست 

وقتی باید روزی  چهار پنج ساعت بابت رسیدگی به کارای شوهر و پدر مادر بذاری و از اون بدتر بعدش روزی چهار پنج ساعت هم واسه  بچه بذاری 

از اون طرف با دردهای شدید جسمی مقابله کنی .

خب همون تایمی که واسه خانواده میذاری انرژیت رو میگیره و انرژیه کاریت رو کم میکنه .

اما مردها این مشکلات رو ندارن 

اینقدر واستون سخته فهمیدنش؟ 

من اگه بخوام مثل شوهرم روزی ده ساعت کار کنم ، فقط روزی ده ساعت نیست باید پنج ساعتم به کارای دیگه برسم . یعنی پونزده ساعت .