2777
2789

بزنم بهش موهاش رشد کنه 

مو دارع ولی فاصله داره از هم و نازک شده

🥲💔

گیاه دارویی ها مثلا جوشونده اینا نباشه چون میدونم خیلی طول میکشه 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

مگ تاثیر داره؟

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن رزماری خیلی خوبه ولی بوش واقعا ازاردهده اس

سلام عزیز دلم، بعد چه مدت اثر میکنه؟

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

ازمایش باید بدی شاید مشکل هورمونی داری ریزشمو مخصوصا شقیقه و نازکی مو

جدی میگی🥺🥺باشه مرسی که گفتی🥺🙏❤️

روغن هم کف سرت چرب باشه بیشتر ریزش میاره فقط برو دکتر ازمایش بده پیازم کف سرت تا یک ماه بو میده🤢

مرسی عزیزدلم 💗💗🥺🙏

ینی موهاتو ساده فرق زدی یا محکم بستی

محکم بستم💔🥲

من هم از شامپوش استفاده میکردم هم از روغنش شامپو فقط جلوی ریزش مو رو میگیره ولی روغنش به رویش مو هم ...

چقدر عالی😍ان شاءالله خوشگلیات پایدار😍💗به خصوص قلب مهربونو قشنگت

فدات شم عزیزم ایشالا هرچه زودتر حال موهات خوب بشه🥹💋

خدانکنه عزیزم😍🥰💗🫶❤️❤️‍🩹