2777
2789
عنوان

دختری ک تو عقد قبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 102 پست
نه متاهل هستم دوازده سال ولی شاید نزدیک چهار سالش رابطه داشتم باقیش از عقب بوده چون تو عقد بودم

عوارض نداشت برات؟

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
نه متاهل هستم دوازده سال ولی شاید نزدیک چهار سالش رابطه داشتم باقیش از عقب بوده چون تو عقد بودم

۸سال رابطه مقعدی؟؟؟

چی به سر بدنت اوردی دختر

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن پنهان کاری ن اگر بگه پسش میزنه؟

نمی‌دونم،جو جامعه اطراف دختر چطوریه و اینکه شاید پسری خواستگاریش اومد که اونم تجربه طلاق داشته باشه و راحت شه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
منم تو عقدم رابطه داشتم ادم این چیزار میشنوه میتریه منم میخوام جدا شم

باید بگیم ب خاستگار بعدی من فردا شب خاستگاریمه موندم چجوری بگم 

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

اسی تاپیکهات یجوریه 

الان توی اون تاپیک میگی ۲ ساله با کسی دوستی و عاشقشی ینی توی این دو سال نگفتی عقد بودی!؟؟؟؟

از طرفی گفتی با نامزدت که باهات رابطه داشته عقد دائم نبودی صیغه بودی !!!

بعد گفتی رابطه کامل 

رابطه کامل ینی دخول که شما دختر نیستی و زن شدی 

الان موندم چجوری راهنمایی کنم با این توصیفات

.

بیشعور بوده که چنین حرفی زده 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

اره بگو این همه دختر بدون ازدواج با صدتا پسر رابطه داشتن 

به هیچجاشون نیست 

منم برام مهم نیس فقط از واکنش دیگران میترسم

خب چرا باید بگی مگه زنا کردی 

الان همه میدونن تو عقد ی کارایی میکنن دختر پسر 

زن و شوهر بودین چ لزومی داره گفتنش؟

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
نمی‌دونم،جو جامعه اطراف دختر چطوریه و اینکه شاید پسری خواستگاریش اومد که اونم تجربه طلاق داشته باشه ...

خاستگارم تو عقد جدا شده اما ب پسز ک کسی انگ نمیبنده

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

پسره قبلا ازدواج کرده؟اگه اره که براش مهم نیست اگه هم مجردم ممکنه براش مهم باشه ولی تو بگو 

اگه هم نخواست اصلا حس بد به خودت نداشته باش متاهل بودی و حقت بوده

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎