2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من پی دی افش روخریدم و دقیقا همون سوالات اومد

چند روز خوندی قبول شدی؟؟؟من خوندم رفت ی هفته شب روزز بکووب خوندم همه رو حفظ کردم رفتم سر جلسه همون سوالا اومده بودا اما جوابی بادم نموند بود

الان چهارشنبه امتنان دارم نمیدونم از الان شروع کنم خوندم یا یگی دوروز موند بخونم ک مغزم تر نزنه مثل سری قبل

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
اون ۲۰ تا ازمون پس زمینه اش زرد رنگ

چند روز خوندی قبول شدی؟؟؟من خوندم رفت ی هفته شب روزز بکووب خوندم همه رو حفظ کردم رفتم سر جلسه همون سوالا اومده بودا اما جوابی بادم نموند بود

الان چهارشنبه امتنان دارم نمیدونم از الان شروع کنم خوندم یا یگی دوروز موند بخونم ک مغزم تر نزنه مثل سری قبل

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چند روز خوندی قبول شدی؟؟؟من خوندم رفت ی هفته شب روزز بکووب خوندم همه رو حفظ کردم رفتم سر جلسه همون س ...

یبارخوندم ولی بادقت

چون ۲۰تاصفحه نمونه سواله دقیقا یکی ازاون صفحات میاد جلوتون روز امتحان

یبارخوندم ولی بادقتچون ۲۰تاصفحه نمونه سواله دقیقا یکی ازاون صفحات میاد جلوتون روز امتحان

اره منم دقیقا یکی از همون صفحه هابرام اومده بود اما جواباش از مغزم پریده بود 

یبار خوندی هر سوال چند بار خوندی حفظ شدی بعد یک رور قبل امتحان خوندی یا؟؟

سوالا رو از کجا اوردی؟

مربیم داد ولی تل ندارم برات بفرستم😭

اره منم دقیقا یکی از همون صفحه هابرام اومده بود اما جواباش از مغزم پریده بود یبار خوندی هر سوال چند ...

یبار خوندم بادقت باجواباش

شب قبل امتحان خوندم

ولی خب آدما متفاوتن شما ازقبل بخون و شب قبل دوره کن