2777
2789

من دور کاری تو خونه کار میکنم پشتیبان تماسم بعد شیفتم 6 تا 12 هستش خواهر شوهرم و شوهرش یه پسر بزرگ دارن که شب با دوستاش بیرونه در اصل کلا بیکارن خونشونم نزدیک ماست تو یه کوچه ایم من خواهر شوهر مادرش وهرمم هچوقت دخالت نردن یا نیومدن دم خونم پسرم 18 ماهشه من شیفتم اذیت نمیکنه پیش من وشوهرم هست باهمیم ولی اینا اینو بهونه کردن 9 شب تتا 11 11 ونیم بچرو میان میبرن میگن تو شیفتی بزار پیش ما باشه ولی دیگه شورش درااومده هرشب هرشب میگم حرف بزنم ناراحت میشن شوهرم خونه مامانش ولیاونم ناراضیه ولی میگه میخوان لطف کنن 

بنظرم بچت برات باید اولویت باشه بگو کوچولوئه استرس میگیرم ازم دور میشه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین دیگه راحتم شغلم انقد سخت نیست لازم باشه کسی ببرتش

ببین یعنی چی روم نمیشه از الآن بچت خط قر مزت باشه وظیفه ی شماست محافظت از اون بچه 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

همین دیگه راحتم شغلم انقد سخت نیست لازم باشه کسی ببرتش

من راجع به بچه با هیشکی رودربایستی ندارم از اول ناراحت میشدن رفته رفته براشون جا افتاد