2777
2789
عنوان

سرما خوردگی

36 بازدید | 7 پست

خیلی دیر سرما میخورم ، ولی وقتی بگیرمش خیلیییییییی شدیده بخصوص بدن دردش . گرفتمش . انگار با تیشه استخونامو شکوندن بخصوص پاهام 

پسری از دیار زاگرس🟢

زینک بخور

منیزیم بخور

قرص جوشان ویتامین سی روزی دوتا ۱۰۰۰ بخور

میوه و سبزیجات هم زیاد بخور و خودتو تقویت کن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
زینک بخورمنیزیم بخورقرص جوشان ویتامین سی روزی دوتا ۱۰۰۰ بخورمیوه و سبزیجات هم زیاد بخور و خودتو تقوی ...

آمپول و سرم زودتر خوب میکنه بنظرت یا منیزیم و ...؟

پسری از دیار زاگرس🟢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمپول و سرم زودتر خوب میکنه بنظرت یا منیزیم و ...؟

امپول و سرم اگه دکتر برات مینویسه بزن درکنارشم اینارو بخور

دیگه خیلی زود خوب میشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
امپول و سرم اگه دکتر برات مینویسه بزن درکنارشم اینارو بخوردیگه خیلی زود خوب میشی

الان میخوام برم درمانگاه بهش میگم قوی بنویسه امپول وسروم 

جوشان یکی دارم هرچی میخورم هیچ تاثیر نداره 

منیزیم و زینک 

چشم 

دست گلت دردنکنه

پسری از دیار زاگرس🟢

الان میخوام برم درمانگاه بهش میگم قوی بنویسه امپول وسروم جوشان یکی دارم هرچی میخورم هیچ تاثیر نداره ...

خودتو تقویت کن عزیزم بدنت ضعیف شده

امیدوارم زودتر خوب بشی و همیشه سلامت باشی❤️🌱

خودتو تقویت کن عزیزم بدنت ضعیف شدهامیدوارم زودتر خوب بشی و همیشه سلامت باشی❤️🌱

ظاهرا مثل من عاشق کتاب خوندن و کسب اطلاعات و تجربه هستی . 

امضات توی اوج بدن درد سرما خوردگی که نمیتونم تکون بخورم از جام، قوت قلب بهم داد پاشم تلاش کنم واسه تغییر

پسری از دیار زاگرس🟢