2777
2789
عنوان

یونیک دایموند جواد جمالی

3 بازدید | 0 پست

سلام دوستان من از این پیج سفارش دارم ادرس سایت گزاشته بودن متاسفانه عجله کردم قبل از خوندن کامنت ها خرید زدم بالای ۳میلیون محصولات پوستی بعدش تعداد زیادی کامنت منفیشون رو دیدم و افرادی ک بلاک شدن باهاشون صحبت کردم همه مبالغ بالاتر سفارش داده بودن بعد از ۳ الی ۶ ماه پیگیری به دستشون رسیده بود همه فیک و خراب بودن علاوه بر اون یکبار توی سایت هزینه پست میگیره یکبار وقتی تیپاکس میاره بالای ۲۰۰ ۳۰۰ هزار تومن تا ۶۰۰تومن هزینه اضافی میگیرن اگر اعتراض کنی به فیک بودن میگن مرجوع کن پولتو بگیر وقتی مرجوع کردی بلاک میکنن و تمام😑✋🏻اینکه افراد زیادی بخاطر نداشتن حوصله اقدام به شکایت نکردن باعث رشد پیجشون شده روز ب روز افراد بیشتری فریب میخورن لطفا برید پلیس فتا شکایت کنید منهم بلافاصله بعد از ثبت سفارش ک فهمیدم به پشتیبانیشون زنگ زدم گفتم کنسل کنید گفتن صبر کن به دستت برسه بعد تحویل نگیر تا مرجوع بشه پولتو بدیم گفتم چرا وقتی هنوز محصول بسته بندی نشده هنوز ارسال نشده اصلا چند ساعت بیشتر نگذشته از سفارشم اصلا منطقی نیست چرا همین حالا کنسل نمیکنید گفتن عزیزم راهش همینه

اگر خطاکار نبودن اگر جنسشون آشغال و فیک نبود و به قول خودشون دارن کمک میکنن به مردم چه باک دارن از کنسل کردن یدونه سفارش؟؟؟؟

من که تجربمو به این پیچ که به اسمشون زدن و رسواشون کردن گفتم 

@unique_diamond_hair_

شماهم لطفا به این پیج بگید و دسته جمعی شکایت کنیم حداقل یا به حقمون میرسیم یا سفره ی این جماعت رو جمع میکنیم🙏🤝✋🏻

خودتون برید اخر اخر اخر کامنتاشونو بخونید همه شاکی هستن منتها فقط کامنتای مثبتای ساختگی افراد خودشونو جواب میدن